1. i 2. lipnja u splitu

Stiže nam šesta konferencija Shift

  • Autor: Miroslav Wranka
  • Zadnja izmjena 20.03.2017 14:18
  • Objavljeno 20.03.2017 u 14:18
tportal

Izvor: Codeanywhere Shift 2017 / Autor: Mihaela Maras

Konferencija Codeanywhere Shift 2017 bit će održana 1. i 2. lipnja u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu. Očekuje se dolazak više od 1.500 domaćih i inozemnih gostiju

Šesto izdanje konferencije Codeanywhere Shift tijekom 1. i 2. lipnja u zgradi splitskog HNK-a namjerava za 1.500 posjetitelja iz zemlje i inozemstva postati mjesto susreta IT profesionalaca, tvrtki, domaćih i stranih institucija, predstavnika investicijskih fondova, studenata i medija. 

Objavljen je prvi set govornika. Tako će, između ostalih, u Shiftu sudjelovati Christian Heilmann (Microsoft), razvojni programer s više od 20 godina iskustva rada u web tehnologijama za velike informatičke tvrtke, Jesper Noer, osnivač BitBucketa (besplatnog web alata za dijeljenje programskog koda među članovima tima) i direktor tehnološke konzultantske tvrtke Accenture, Ike DeLorenzo, direktor proizvoda platforme za mrežne aplikacije Heroku i stručnjak u području dizajna softverskih proizvoda, upravljanja proizvodima i marketinga proizvoda...

O korisniškom sučelju, naprednom dizajnu i optimizaciji slike govorit će Una Kravets iz DigitalOceana, tvrtke koja je u prosincu 2015. godine po broju hostanih web stranica bila druga najveća poslužiteljska tvrtka u svijetu. Konferencija Shift ugostit će i predstavnika Skypea Eduarda Kuncea, voditelja odjela programskog inženjerstva.

Po prvi puta će u sklopu konferencije biti održane radionice, njih ukupno 16, tijekom kojih ćete imati prilike bolje se upoznati s novim trendovima i tehnologijama.

Više: Konferencija Shift

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!