NAPOKON

Stiže Hydrogen One, smartfon s holografskim prikazom sadržaja

30.10.2018 u 13:04

Bionic
Reading

Zaslon ovog uređaja nudi 'holografski' prikaz sadržaja, kao i snimanje u 3D formatu. Skuplji je za sto dolara nego što je bio za kupce koji su se odlučili za predbilježbe naslijepo prošlog ljeta

Nakon godine dana iščekivanja dočekali smo i taj dan. U prodaju kreće pametni telefon Hydrogen One tvrtke Red, specifičan po 'holografskom' zaslonu. Dostupan je od petka, 2. studenog, po cijeni od 1.295 američkih dolara.

TEHNO SAVJETI

Čudni SMS-ovi, prazna baterija... Ovo su znakovi da vam mobitel prisluškuju

Pogledaj galeriju

Kao što smo već pisali, zaslon ovog uređaja nudi 'holografski' prikaz sadržaja, kao i snimanje u 3D formatu. Skuplji je za sto dolara nego što je bio za kupce koji su se odlučili za predbilježbe naslijepo prošlog ljeta, kad je prvi put najavljen.

Tada je glavni izvršni direktor Reda Jim Jannard rekao kako ne može zajamčiti jeftinije modele onima koji nisu bili uključeni u predbilježbu.

Hydrogen One trebao se pojaviti početkom ove godine, ali je premijera više puta odgađana. Zbog tih odgoda nema Qualcommov čip Snapdragon 845 kao drugi ovogodišnji top modeli, već stariji 835, piše Verge.