BORBA!

Stiže četvrti priručnik na hrvatskom za Minecraft!

28.08.2014 u 06:50

Bionic
Reading

Minecraft - zaraznu igru koju je kupilo više od 16 milijuna ljudi za PC/Mac te koja se prodaje u 10 tisuća primjerka dnevno, sada je dobila i četvrti službeni priručnik na hrvatskom jeziku

Novi priručnik nosi naslov 'Priručnik za borbu', a u prodaji se nalazi uz ranija izdanja iz Egmonta - 'Za početnike', 'Redstone' i 'O gradnji'. Kako priopćava Egmont, riječ je o izdanju koje je 'namijenjeno svim ljubiteljima i igračima najpopularnije računalne igre na svijetu'. Priručnik je dostupan u svim većim trgovinama, poštama i knjižarama.

'U svijetu Minecrafta nikad niste sami i uvijek prijeti opasnost od napada. Priručnik za borbu naučit će vas svemu što trebate znati da se uspješno zaštitite od čudovišta i neprijateljskih igrača. Doznajte kako napraviti utvrdu, izraditi oklop i oružja te kako postaviti klopke i pobijediti suparnike u borbi jedan na jedan. Uz savjete najvećih stručnjaka za Minecraft ubrzo ćete postati vrhunski ratnik!'


Ova potpuno bezazlena i kreativna igra na žalost nije bila bez svojih porcija kontroverzi, iako su one obično bile vezane uz očajan roditeljski odgoj. Koliko je pak moguće stvari napraviti u virtualnom svijetu Minecrafta svjedoče uraci poput ovoga, gdje je napravljena cijela Velika Britanija ili ovoga remek-djela. Strane igri nisu ni simulacije stvarnog svijeta - poput tvrdog diska.

Priručnici su izvrsna početna stavka, no valja imati na umu i to da se cijela igra redovito nadograđuje novitetima te je zgodno pratiti i neke YouTube kanale koji se bave time.