NOVOSTI ZA FARMERE

Stardew Valley će dobiti co-op multiplayer i još mnogo toga

03.05.2016 u 13:24

Bionic
Reading

Eric Barone je objavio kako se ubrzano radi na verziji 1.1 igre, što će sigurno razveseliti mnoge obožavatelje

Najveća novina u nadograđenoj verziji Stardew Valleyja svakako će biti kooperativni multiplayer. No upravo je to stavka koja iziskuje ponajviše vremena i resursa općenito. Zbog toga će Baroneu pripomoći i izdavač igre – Chucklefish.

'Očigledno je u pitanju mnogo posla, a ja sam samo jedan. Da, u prošlosti sam uvijek inzistirao da sve radim sam i tako će biti i dalje po pitanju dizajna i sadržaja. No odlučio sam zatražiti pomoć oko nekih više tehničkih stvari', napisao je Barone u objavi za obožavatelje Valleyja.


Osim na kooperativni multiplayer, on pod tim misli i na lokalizaciju na druge jezike, više late-game sadržaja, nove objekte za farme, nove usjeve, novu mehaniku za obradu itd. Također, Shane i Emiliy će biti kandidati za brak te će imati više događanja i dijaloga.

Barone priprema i dodatke rudarstvu i borbi te ispravke brojnih bugova. U svakom slučaju, ukoliko ste (ili niste) zaigrali Stardew Valley, zaista se imate čemu veseliti. Igru je dosad inače kupilo više od milijun ljudi, što je fantastičan uspjeh za projekt na kojemu je radila jedna osoba