MOJPOSAO

Spremni ste za nove poslovne izazove u IT-ju? Pogledajte što se nudi ovog tjedna

13.02.2023 u 15:55

Bionic
Reading

U surandnji s portalom MojPosao donosimo tjedni pregled atraktivnih oglasa u IT sektoru. Odaberite favorita i javite im se već danas

Ako želiš svoju karijeru obogatiti iskustvom u globalnom hotelskom lancu, igrati glavnu ulogu u kreiranju nezaboravnog doživljaja gosta te postati dio uspješne poslovne priče, imamo rješenje! Do 2. ožujka prijavi se na oglas za radno mjesto IT Tehničar (m/ž) u tvrtki Westgate Tower. Nude ti cjelogodišnji posao, konkurentnu plaću u turizmu, dodatne stimulacije i mjesečne nagrade, osigurane tople obroke i priliku za usavršavanje.

Zovak je obiteljska je tvrtka koja se već 30 godina uspješno bavi veleprodajom robe široke potrošnje sezonskog karaktera. Zbog širenja poslovanja traže dodatne članove tima koji će svojim iskustvom i stečenim znanjima unaprijediti poslovanje, i to na poziciji: Web/grafički dizajner (m/ž). Nude početnu plaću od 900 eura, rad u izvrsnom timu i dinamičnom okruženju, mogućnost osobnog razvoja te podršku kroz proces uhodavanja u posao. Javi im se najkasnije do 19. veljače.

ANDRITZ Digital Factory vodeći je centar za isporuku profesionalnih digitalnih rješenja u ANDRITZ Grupi. Trenutno su u potrazi za osobom koja će im se pridružiti na radnom mjestu: System-Ops Engineer (m/ž). Nude ti ravnotežu između poslovnog i privatnog života, konkurentnu plaću, bonuse, rad na velikim i zanimljivim projektima, do 30 dana godišnjeg odmora i koješta drugo. U to se možeš uvjeriti ako im se javiš 11. ožujka.

Blitz-Cinestar, najveće i vodeće društvo za kinoprikazivačke usluge u Hrvatskoj, BiH i Srbiji, zapošljava Sistem administratora (m/ž). Ako posjeduješ minimalno 5 godina radnog iskustva na srodnim poslovima, backup sustave imađ u 'džepu', tražiš dinamičan i izazovan posao, voliš kino te si motiviran/a za učenje i usavršavanje, ovo je prilika kao stvorena za tebe. Javim im se čim prije, jer prijave na oglase primaju do 19. veljače. Vidimo se u Cinestaru!

NauSYS, prvi cloud based globalni rezervacijski sustav (GDS) za plovila u potpunosti razvijen u Hrvatskoj, traga za pojačanjem na radnom mjestu: Java programer (m/ž). Budi dio veselog tima mladih ljudi koji rade predano u opuštenoj atmosferi. Svoje međusobne odnose grade svakodnevno u odličnom okruženju. Rade s modernim tehnologijama koje se koriste u enterprise segmentu, a nude ti dugoročni angažman uz mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja. Javi im se do 1. ožujka.