REDIZAJN U TIJEKU

Sprema se velika promjena Windowsa 10, nove ikonice možemo već sada vidjeti

08.12.2018 u 19:35

Bionic
Reading

Šef Microsoftovog odjela za dizajn podijelio je nekoliko pojedinosti o tome kako će proces redizajna teći te što možemo očekivati od Windowsa 10 u budućnosti

U Microsoftu planiraju potpuno preuređenje izgleda sličica za aplikacije u svom operativnom sustavu Microsoft je nedavno predstavio novi izgled sličica (ikonica) za svoj paket uredskih aplikacija Office 365. Taj će redizajn biti proširen na kompletnu platformu Windows 10.

Šef Microsoftovog odjela za dizajn Jon Friedman podijelio je na Mediumu nekoliko pojedinosti o tome kako će proces redizajna teći te što možemo očekivati od Windowsa 10 u budućnosti.

KRATKO I KORISNO

Ove tipkovničke kratice za Windows 10 će vas oduševiti

Pogledaj galeriju

U odgovoru na pitanje o Visiu i drugim aplikacijama iz Officea Friedman je naveo kako će one doći na red u idućim fazama, kao i kako je 'gradnja zajedničkog sustava i dizajniranje sličica za Windows 10 istovremeno ogroman pothvat'. Sustav je postavljen, pa će ga početi širiti na cijeli Microsoft, dodao je.

Friedman nije napisao kad možemo očekivati završetak tog procesa, ali već sad možete vidjeti kako će nove sličice za Windows 10 izgledati, piše Tech Radar.