TALK, PLAY, LISTEN, GO

Sony Ericssonovi dodaci odsad u četiri kategorije

  • Autor: G. M.
  • Zadnja izmjena 04.06.2010 15:02
  • Objavljeno 04.06.2010 u 13:27
VH410

VH410

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sony Ericsson

Sony Ericsson je preimenovao ponudu dodatne opreme za svoje proizvode. Nova klasifikacija bi trebala omogućiti korisnicima da se lakše snađu u ponudi

Poznati proizvođač mobilnih telefona je uveo nove kategorije za dodatnu opremu svojih mobilnih uređaja. Kategorije su talk (razgovaraj), play (igraj), listen (slušaj) i go (kreni). Prilično informativni nazivi daju naslutiti što će se pronaći u kojoj kategoriji. Kategorija dodataka talk nudi slušalice, one koje se na telefon spajaju putem Bluetootha i one koje se spajaju putem žice. Play čine dodaci za telefon koji omogućavaju igranje. Listen su mini zvučnici i stereo slušalice za uživanje u glazbi reproduciranoj s mobilnih telefona Walkman, a kategorija go podrazumijeva proizvode koji će korisnike mobitela Sony Ericsson učiniti još mobilnijima. Dobar primjer za to je mobilna baterija za nadopunjavanje mobilnih telefona.

Sony Ericsson

Sony Ericsson

Izvor: Promo fotografije / Autor: Sony Ericsson

Zajedno s novom klasifikacijom svojih proizvoda predstavljene su i dvije nove Bluetooth slušalice: modeli VH110 i VH410. Oba modela su proizvedena od reciklirane plastike i obojena bojama na bazi vode. Proizvođač ih isporučuje u ekološkom pakiranju koje je neškodljivo za okoliš i proizvodi najmanju moguću količinu otpadaka. Slabiji model VH110 bi trebao imati vrlo pristupačnu cijenu i nudi 10 sati razgovora na jednom punjenju, dok se jači model VH410 može spojiti na dva mobilna telefona i nudi aktivno uklanjanje pozadinske buke. Obje slušalice će krenuti u prodaju krajem kolovoza 2010. godine.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi