STARTUPOVI

Slovenski startup mentor dolazi u Zagreb

27.10.2014 u 10:37

Bionic
Reading

Founder Institute dovodi Kristjana Pećanca, slovenskog serijskog poduzetnika koji će govoriti o tome što bi se moglo smatrati dobrom idejom te koje alate koristiti pri razvoju

Hrvatska podružnica Founder Institutea 29. listopada 2014. (srijeda) u 18 sati dovodi Kristjana Pećanca, serijskog poduzetnika i startup mentora iz Slovenije.

Pećanac će publici približiti važnost ideje u stvaranju uspješnog startup projekta. Posebice će govoriti o tome što bi se moglo smatrati dobrom idejom, kako do nje doći, da li strast ima veze s poslovnim idejama... Osvrnut će se i na alate koje svi osnivači tvrtki imaju, a trebali bi ih koristiti da razviju svoje početne ideje.


Nekolicina odabranih imati će priliku prezentirati svoj projekt ovom mentoru i dobiti od njega besplatnu povratnu informaciju.

Kristjan je serijski poduzetnik i bavi se visokom tehnologijom te ima 20-godišnje iskustvo u razvoju hardwarea i sistem dizajna te poslovnog menedžmenta startup kompanija. Bio je jedan od osnivača i direktora Daisy Technologies, prve slovenske startup tvrtke koja je dobila venture kapital investiciju u SAD-u. Osnovao je i BoundBreaker, slovenski startup inkubator gdje je i mentor.

Kristijanovo tehničko znanje leži u hardverskoj arhitekturi za kompjuterske sisteme i telekomunikacije, firmver za telekomunikacijsku opremu i midlver. Posljednje četiri godine bavi se kognitivnim kompjuterskim sustavima.

Mjesto na radionici možete rezervirati ovdje.

FI Hrvatska pokrenuo je novi semestar akceleracije startup projekata u Zagrebu. Inkubacija nove generacije startupa počinje 5. studenog 2014. i trajat će do 18. veljače 2015.

Svi koji se prijave i prisustvuju radionici imati će posebnu mogućnost prijave u program obuke Founder Institutea Zagrebu. Uz domaće mentore, radionice vode i najbolji mentori Founder Institutea iz Berlina, Munchena, Pariza, Brisela, Stockholma, Tel Aviva i Silicijske doline.