STIGLE POZIVNICE

Samsung Galaxy S9 stiže 25. veljače, a poseban naglasak je na kameri

25.01.2018 u 10:24

Bionic
Reading

Novo izdanje Samsungovog top modela premijeru će imati tijekom posebnog događanja uživo u sklopu sajma Mobile World Congress u Barceloni

Samsung je medijima poslao pozivnicu koja ne otkriva puno, ali ipak nagovješta o čemu bi se moglo raditi. Ponajprije po tome što pozivnicom dominira veliki broj 9. 

Osim toga na njoj još stoji tek tekst The Camera. Reimagined.  (Kamera. Ponovno osmišljena. - op.a.), što je u skladu s glasinama prema kojima će se Galaxy S9 od prethodnika ponajviše razlikovati upravo po kameri, točnije značajkama kao što su super usporeno snimanje i super brzo snimanje za stražnju kameru. 

Naravno, moguće je kako će južnokorejska korporacija predstaviti nešto posve drugo. No, ne pada nam na pamet što bi moglo biti tako veliko i važno da bi zaslužilo zasebno događanje u sklopu najvećeg svjetskog sajma mobilne telefonije.

  • +2
Ove smartfone jedva čekamo u prvim mjesecima 2018. Izvor: Profimedia / Autor: FS-Stock / Alamy

Pričalo se kako bi Galaxy S9 mogao dobiti AKG-ove stereo zvučnike. Razmjerno slabi prednji zvučnici bili su među češćim zamjerkama vezanim uz Galaxy S8. A nagađalo se i o jačem procesoru i bateriji.

Što će se od svega toga pokazati točnim vidjet ćemo 25. veljače.