JOŠ TESTIRAJU

Sad već gotovo svi imaju tamni način rada, ali WhatsApp bi mogao imati dva

05.11.2019 u 09:31

Bionic
Reading

U beta izdanju aplikacije WhatsApp za iOS pronađene su naznake o postojanju dvije moguće takve konfiguracije

WhatsApp je među sve rjeđim aplikacijama koje još nemaju tamni način rada, i to usprkos tome što operativni sustavi Android 10 i iOS 13 već imaju takav način rada kao dio sustava.

To bi se uskoro moglo promijeniti, a popularna aplikacija bi mogla dobiti ne jedan, već dva tamna režima rada. Naime, u beta izdanju aplikacije WhatsApp za iOS pronađene su naznake o postojanju dvije moguće takve konfiguracije.

DIGITALNO DOPISIVANJE

Jeste li znali za ove superkorisne trikove za WhatsApp?

Pogledaj galeriju

Prva koristi vrlo tamne boje i crnu pozadinu, vjerojatno za smartfone s AMOLED zaslonima na kojima su crni pikseli isključeni i (barem u teoriji) koriste manje energije.

U drugoj su u pogonu nešto lakše nijanse sive, dok je po ostalim elementima slična prvoj. Obje koriste tamno plave/zelene i sive balončiće za tekst.

Zasad nema naznaka kad bi ova dva načina rada mogla biti dostupna svima. Čak i ako instalirate novo beta izdanje WhatsAppa u kojima su pronađeni nećete im moći pristupiti jer su trenutno vidljivi tek kao dio računalnog koda. Moguće je kako ćemo na njih morati pričekati još par mjeseci, piše Tech Radar.