TRŽIŠTE RADA

Razmišljate o promjeni posla? Izdvojili smo zanimljive ponude u IT sektoru

11.09.2023 u 13:27

Bionic
Reading

Portal MojPosao i ovog tjedna ističe atraktivnu ponudu na IT pozicijama

Traje potraga za Operaterom na sustavima tehničke zaštite (m/ž) koji će se pridružiti timu tvrtke PEVEX! Nude ti niz pogodnosti, nagrađuju izvanredne radne rezultate te pružaju sistematske preglede kako bi osigurali tvoje zdravlje na radnom mjestu. Za obiteljske radosti, tu su i potpora za novorođenče, božićnica i uskrsnica, te godišnji regres. Ne zaboravimo ni njihovu izvanrednu ekipu kolega s kojima ćeš raditi i rasti. Ako želiš biti dio njihovog tima, javi im se najkasnije do 18. rujna.

E.G.O. Elektro-komponente te pozivaju da se pridružiš njihovom timu kao Interni IT expert (m/ž). Tvoja glavna odgovornost bit će pružiti brzu podršku korisnicima te surađivati s vanjskim pružateljima usluga. Nude ti fleksibilno radno vrijeme, priliku za osobni i profesionalni razvoj, mogućnost stručnog usavršavanja, topli obrok u prostorijama tvrtke, zdravstvene preglede i druge pogodnosti. Ako dijeliš strast prema IT-u i želiš se pridružiti dinamičnom timu, javi im se do 28. rujna.

Aluflexpack novi, vodeća tvrtka u proizvodnji fleksibilne ambalaže i preradi aluminijske folije, papira i savitljivih filmova, poziva te da se pridružiš njihovu timu u ulozi C# .NET programera (m/ž). Ako tražiš dugoročne izazove, mogućnost brzog napredovanja, stabilan posao, konkurentnu plaću te zanimljive projekte u dinamičnom radnom okruženju, onda si na pravom mjestu. Prijavi se na oglas do 18. rujna i budite dio tima koji oblikuje budućnost u industriji fleksibilne ambalaže.

Posjeduješ najmanje jednu godinu radnog iskustva u web administraciji? Odlično poznaješ sve poznate i skrivene 'puteljke' internetskog marketinga? S Google Analyticsom si na 'ti'? Ako su tvoji odgovori potvrdni, do 17. rujna javi se na oglas za Administratora za web shop (m/ž) i postani dio tima turističke agencije LOTOS. Nude ti plaću od 800 eura s mogućnošću rasta, odlične uvjete rada i poticajnu radnu atmosferu.

M3 - CONNECT je rastuća tvrtka sa sjedištem u Aachenu, specijalizirana za sektor WiFi tehnologije. Kako bi osnažili svoj postojeći tim, zapošljavaju Terenskog tehničara za mrežne komponente (m/ž). Od kandidata očekuju osnovno poznavanje IP protokol, visok stupanj profesionalnosti te spremnost na rad i putovanje unutar Europe i diljem svijeta, a novim kolegama nude 30 dana godišnjeg odmora, odlična primanja, međunarodno radno iskustvo i sjajno, timsko okruženje. Javi im se do 6. listopada.