ZABAVNO, BRZO I BESPLATNO

Q4U, aplikacija za upoznavanje novih ljudi

05.04.2016 u 14:01

Bionic
Reading

Jeste li ikada imali problem započeti razgovor s nekim tko vam se sviđa? Aplikacija Q4U vam omogućava da započnete razgovor u obliku društvene igre. To je zabavno, brzo, besplatno - to je Q4U!

Princip je vrlo jednostavan, besplatno skinete aplikaciju i registrirate se. Nakon toga odaberete spol i dob osoba s kojima se želite dopisivati. Aplikacija vas spaja s najbližom osobom koja je online kad i vi i kojaodgovara prvotnim kriterijima koje ste postavili, dakle spol i dob. Zatim možete postaviti pet pitanja, ali budite oprezni, osoba s kojom se dopisujete na vaše pitanje može odgovoriti samo sa da, ne ili možda. Nakon toga, možete započeti razgovor, ili jednostavno nastaviti igru s nekim drugim. Odgovarajući na pitanja unutar aplikacije vi zapravo kreirate svoj profil što rezultira boljim, personaliziranim iskustvom.

Kao prednost aplikacije ističe se bogatije i manje površno iskustvo. Ostale aplikacije ovog tipa koriste fotografiju kao glavni ili jedini kriterij odabira sugovornika. Isto tako sustav vas neće spojiti s istim članom dva puta, tako da kontakt morate razmijeniti odmah.

Aplikacija sadrži 300 predefiniranih pitanja, prevedena je na deset svjetskih jezika i sadrži filtere za blokiranje ljudi koji su vam naporni.

Više informacija o aplikaciji možete doznati ovdje

Za čitatelje tportala pripremili smo i poklon: prvih 20 čitatelja koji unesu kod 'Tportal' prilikom registracije, dobit će 20 bonus zvjezdica koje mu koriste za posebne funkcionalnosti unutar aplikacije.