PORUČUJE GOOGLE

Prelazak s iPhonea na Android nikada nije bio lakši!

17.12.2016 u 09:05

Bionic
Reading

Google je odlučio iskoristiti priliku i ugrabiti još kojeg korisnika iUređaja u svoj Android tabor. Ovaj put su za to postavili poseban web vodič, koji nije posebno opširan - niti to treba biti. Za početak priče o prebacivanju s jedne mobilne platforme na drugu potreban je tek Google Drive

Na stranici Android.com osvanuo je kratki Googleov vodič, koji govori kako se danas lakše prebaciti na Android no ikad prije - u samo tri koraka. iOS korisnici trebaju tek preuzeti Google Drive aplikaciju, napraviti backup sadržaja svog iUređaja (što može uključivati kontakte, multimedijalni sadržaj i kalendar) te se na Android uređaju prijaviti s istim podacima ranije iskorištenim za Google Drive.

Sav materijal kojeg materijal očekuje 'magično' će se pojaviti i na novom uređaju. Fotografije će se smjestiti u Google Photos, kontakti u listu kontakata, kao i događanja u Google Calendar.

Jedna od stvari koja se, doduše, ne može prebaciti s platforme na platformu jesu aplikacije. Njih će korisnik morati instalirati ručno.