EDUCIRAJTE SE

Predstavljamo vam jedini regionalni SEO seminar

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 09.02.2010 15:35
  • Objavljeno 09.02.2010 u 11:23
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

SEO seminar se sastoji od predavanja o teoriji i primjeni SEO tehnika u internetskom marketingu. Namijenjen je ljudima različitog predznanja tj. odličan je za odgovorne osobe u tvrtkama kao i za one koji će se kasnije odlučiti za sljedeće tečajeve u kojima će naučiti kako primijeniti SEO tehnike u praksi. Seminar počinje 11. veljače u 14.30 i traje do 19.30. Mjesto održavanja je zgrada VMD, 6. kat, Avenija Vukovar 296D

Nakon završenog SEO seminara polaznici će imati bolji uvid u mogućnosti SEO tehnika te SEO optimizacije kao ozbiljnog posla o kojem ovise prihodi kompanija.

Predavač je Siniša Gavrilović, webmaster s osam godina profesionalnog iskustva. Na trećoj konferenciji Web::Strategija za predavanje pod nazivom 'Iskustva jednog SEO mastera' dobio je naviše ocjene publike i nakon toga je postao traženim hrvatskim SEO majstorom! Svojim osobnim kontroverznim pogledom na web demistificira precijenjene stvari u internetskom poslovanju, prizemljuje nerealna očekivanja drugih od weba te uči druge o internetu kakav on stvarno jest.

Nakon završenog SEO seminara stečena znanja bit će odličan temelj za nastavak kroz SEO radionicu nakon koje ćete naučeno moći primijeniti odmah u praksi i ubrzo ćete moći osjetiti plodove rada kroz povećanje posjećenosti svojih web stranica. Također, kao web programer, možete kroz tečaj SEO programer naučiti što i kako sve programer treba pripremiti u web aplikaciji za posao SEO optimizacije.

Cijena seminara je samo 750 kn + PDV.

webedukacija

webedukacija

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Web::Edukacija nudi niz drugih edukacija koje možete pohađati te nakon uspješnog završetka dobiti certifikate.

Pratite nas na društvenim mrežama

Kontakt Web::Edukakcije

Telefonski na 091/212 9287 ili na e-mail: info@webedukacija.com.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi