NAGRADNI NATJEČAJ

Pravilnik natječaja 'Tportal.hr daje sve od sebe' - 2.-5. prosinac

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.12.2011 08:49
  • Objavljeno 01.12.2011 u 11:54
tportalXmass400x300

tportalXmass400x300

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Pravilnik natječaja 'Tportal.hr daje sve od sebe' - 2.-5. prosinac

1) Opis natječaja

Sudionici natječaja se prijavljuju na mail tportal@tportal.hr i šalju kratko obrazloženje na pitanje 'Zašto čitam tportal.hr', a najoriginalniji i najzabavniji po mišljenju članova žirija osvajaju nagrade. O pobjedniku odlučuje tročlani žiri u sastavu: Mirela Hegediš (promocija, tportal.hr), Marcella Jelić (zamjenica glavne urednice tportala) i Tin Bosek (promocija, tportal.hr). Nagraditi ćemo 12 dobitnika i dodijeliti ukupno 19 nagrada. Sudjelovanjem u natječaju sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

2) Kako sudjelovati?

Prijava se vrši na mail tportal@tportal.hr, prijavom email adrese te osobnih podataka (ime i prezime, adresa i broj mobitela) zajedno s kratkim obrazloženjem zašto čitam tportal.hr. Maksimalna dužina teksta ne smije prelaziti 1000 znakova (zajedno s razmacima).

3) Rokovi

Trajanje natječaja: od 2. prosinca u 9 sati do 5. prosinca u 9 sati. U tom periodu radovi će se moći prijavljivati.
Pobjednika ćemo objaviti na tportalu 5. prosinca do 16 sati.

4) Nagrade

Nagrade su:

1 poklon paket Rosal krema
1 parfem Lacoste pour femme 30ml
1 Shiseido Shimmering Eye Color
1 Biotherm Skin Vivo serum
1 knjiga 'Pinkoijeve pustolovine'
1 knjiga 'Zvukovi prošlosti: Vitezovi'
3 knjige 'I vi možete imati izvanredan život'
5 eteričnih ulja čajevca
2 Kozmo poklon paketa
2x2 ulaznice za doček Nove godine u kinu Tuškanac
1 E-čitač + Planet9 poklon bon od 100kn

5) Opći uvjeti natječaja

Natječaj je otvoren za sve fizičke osobe s prebivalištem ili boravištem u Republici Hrvatskoj koje za vrijeme natječaja ispune sve potrebne uvjete za sudjelovanje.

Tportal.hr i partneri mogu i smiju koristiti tekstove u bilo koju svrhu na svojim stranicama (uz obavezno navođenje autora) te u drugim medijima isključivo u svrhu promocije natječaja ili nekog od budućih natječaja.

U natječaju nemaju pravo sudjelovati zaposlenici priređivača (T-HT-a i partnera) i davatelja nagrada niti članovi njihovih obitelji.

Nagrade se ne mogu zamijeniti za novac.

U slučaju nastupa okolnosti za koje priređivač nije odgovoran, odnosno koje nije mogao predvidjeti, spriječiti, otkloniti ili izbjeći, priređivač može privremeno ili trajno prekinuti natječaj te o tome na odgovarajući način obavijestiti javnost.

Po završetku natječaja priređivač ma pravo zadržati na svojim serverima sve projekte koji su sudjelovali u natječaju, u prezentacijske svrhe na tportalu.

Priređivač zadržava pravo ukloniti sadržaje koji krše prava i propise zakonodavstva RH ili međunarodnog prava te sadržaj koji je uvredljiv, rasistički, vulgaran, šovinistički ili štetan na bilo koji drugi način.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi