Call of Duty: Modern Warfare III

Popularna pucačina dobiva nastavak: Ovo je prvi pogled na najnoviji Call of Duty

18.08.2023 u 11:02

Bionic
Reading

Nadolazeći će se nastavak direktno nadovezati na priču prošlogodišnjeg Call of Duty: Modern Warfarea II

Activision je premijerno predstavio najnoviji nastavak Call of Dutyja. Riječ je o Modern Warfareu III, a koji je, podsjetimo, različita igra od Modern Warfarea 3, izašlog 2011.

Nova igra dolazi s kampanjom za jednog igrača koja se izravno nastavlja na Modern Warfare II te uvodi novu vrstu misije pod imenom 'otvorena borba', koju Activision opisuje kao 'inovaciju koja igračeve odluke potiče kao nikad dosad'. Igrači će navodno moći birati razne stilove igre poput šuljanja ili direktnog napada, a misije su dizajnirane tako da kompletiraju linearne misije vezane uz priču.

Najnoviji Call of Duty, tim rečeno, razvija Sledgehammer Games, a prošlogodišnjeg prethodnika proizveo je Infinity Ward.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Activision

'Naša vizija da isporučimo povezane igre u serijalu Modern Warfare razvijala se godinama', napisao je Activision u jučerašnjem postu na blogu. 'Od početka razvoja u Modern Warfarea II i Modern Warfarea III, Sledgehammer Games blisko je surađivao s Infinity Wardom kako bismo stvorili blockbuster nastavak u serijalu Modern Warfare - koji prikazuje povratak kultnih heroja i zlikovaca. Igrači će se moći zbližiti s likovima, zaroniti dublje u priču i nesmetano nastaviti graditi napredovanje kroz igru te otključavati nova oružja.'

Što se igre za više igrača tiče, MWIII dolazi sa 16 startnih mapa i 12 njih koje će izaći s vremenom, a donosi načine igre poput hardpoint i kill confirmed, kao i posve nov '3 protiv 3 protiv 3' način igre cutthroat. Mod za više igrača bit će vezan na prošlogodišnju igru.

Konačno, tu su zombiji. Undead način igre razvija Call of Duty studio Treyarch te donosi najveću mapu zombija dosad - opisanu kao 'PvE sadržaj otvorenog svijeta s elementima preživljavanja gdje klasično iskustvo sa zombijima dolazi s novim mehanikama'.

Igra dolazi na PlayStation, Xbox i PC 10. studenog.