burza rada

Pokrenite karijeru u pravom smjeru! Ovo su najbolji poslovi u novoj godini

  • Autor: M.S.
  • Zadnja izmjena 04.01.2021 19:37
  • Objavljeno 04.01.2021 u 19:37
tportal

Izvor: Caia Image / Profimedia / Autor: Sam Edwards

Portal MojPosao odabrao je za vas neke od najboljih novih poslova koji se trenutno nude u IT industriji

Tvrtka Include iz Solina, vodeća europska hardware kompanija koja proizvodi tehnologiju za pametne gradove, zapošljava na poziciji: Embedded Hardware Engineer (m/ž). Pored prilike da postaneš dijelom tima koji stvara revolucionarna rješenja i tehnologije, nude ti atraktivna primanja, smještaj za radnike iz udaljenijih mjesta, otvorenu radnu kulturu koja cijeni i potiče dvosmjernu komunikaciju te profesionalni rast i razvoj. Oglas ostaje aktivan do 11. siječnja.

Kao dio IBM iX mreže, tvrtka ecx.io je usmjerena na razvoj digitalnih platformi za najrazličitije industrije, uvijek gledajući prema naprijed u budućnost. Pitaš se koji je najbolji dio cijele te priče? Čvrsti i složni timovi zaposlenika! Ako im se želiš pridružiti, to možeš učiniti do 29.siječnja, prijavom na natječaj za radno mjesto Software Quality Engineer (m/ž), a prednost pri zapošljavanju imaju kandidati koji rad u Javi, (X)HTML-u i jQuery-ju imaju u 'malom prstu'.

Salvus je mlada i moderna regionalna kompanija, jedna od najbrže rastućih farmaceutskih kompanija u regiji koja se bavi veleprodajom lijekova, medicinskih proizvoda i dodataka prehrani. S ciljem osnaživanja svog postojećeg tima, tvrtka je u potrazi za kolegom će popuniti upražnjenu poziciju Digital Developer (m/ž). Idealan kandidat posjeduje najmanje 3 godine radnog iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznaje osnove web programiranja i odlično se snalazi radeći u CMS-u. Prepoznaješ se? Javi im se do 20. siječnja.

Kao specijalisti za industrijsku montažu, automatizaciju i sustave za obradu materijala, u kompaniji W&K uvijek su u potrazi za kvalitetnim i stručnim radnicima, a trenutno tragaju za Programerima C/C++/ Inženjerima za puštanje u pogon (m/ž). Nude ti stalan i pouzdan radni odnos sklopljen izravno s njemačkim glavnim poduzećem, temeljitu obuku i daljnje interno učenje, organiziran smještaj te atraktivna primanja. Svoj životopis im pošalji do 22. siječnja.

DVIGRAD TELEKOM traži Ruby/Rails Developera (m/ž). Posao uključuje samostalno definiranje i planiranje zadataka u okviru projekata i pronalaženje rješenja za svaki dodijeljeni zadatak, rad na razvoju prilagođenih rješenja, rad na integracijskim i razvojnim projektima i slično. Potrebno je imati barem godinu dana iskustva na sličnim poslovima, a nude fleksibilno radno vrijeme, budžet za edukacije, mogućnost povremenog rada od doma i slično. Sve uvjete i pogodnosti možeš vidjeti na oglasu koji ostaje aktivan do 21. siječnja.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!