KATASTROFA

Počnite očajavati jer za sada neće biti ništa od Pokemon Go Plusa

27.07.2016 u 17:40

Bionic
Reading

Majstori pokemona koji su se radovali nadolazećoj periferiji za globalni hit Nintenda Pokemon Go morat će se strpjeti jer je izlazak periferija (prvi put) - odgođen

Podsjetimo, Pokemon Go Plus nosiv je uređaj koji koristi bluetooth kako bi komunicirao s vašim pametnim telefonom. Svaki put kada Pokemon Go prepozna pokestop ili pokemona u blizini, mali privjesak će zavibrirati, dajući igraču dozu komfora pri igranju igre. Kao što znate, neprestano piljenje u ekran smartfona već je nekolicini ljudi diljem svijeta priuštio odlazak do obližnje klinike za traume.

Nintendo je Pokemon Go Plus planirao izdati još u srpnju, no periferija je zbog neznanih razloga odgođena za kolovoz. Ova druga odgoda ponovno je stigla bez ikakvog objašnjenja produljujući agoniju svih ozbiljnijih igrača Pokemona Go.



Pokemon Go Plus
moguće je prednaručiti po cijeni od oko petnaest eura, premda vam sudeći prema posljednjim vijestima ni to ne bismo preporučili s obzirom na to da je većina online dućana u potpunom rasulu po pitanju dolaska i dostupnosti nove periferije iz Nintenda

Ukratko - jedino što svima do daljnjeg preostaje je nastaviti s piljenjem u mobitel i povremeno zirkanje prema naprijed u svrhu zaobilaženja obližnjeg rasvjetnog tijela.