HONOR MAGIC SERIJA

Peter Zhu Di: 'Kraj 2023. bio je velika prekretnica za Honor'

27.02.2024 u 09:34

Bionic
Reading

Pod egidom 'Discover the Magic', kineski globalni tehnološki brend Honor u Barceloni je predstavio novi pametni mobitel Honor Magic6 Pro sa snažnim hardverom te novo prijenosno računalo Honor MagicBook Pro 16, opremljeno umjetnom inteligencijom (AI), i to uoči uoči najvećeg sajma mobilne tehnologije - Mobile World Congressa (MWC) gdje će korisnici od 26. do 29. veljače prvi put imati priliku vidjeti i isprobati ove nove uređaje

Osim predstavljanja novih pametnih uređaja - o čemu detaljnije možete pročitati na poveznici - te najnovije verzije operativnog sustava temeljenog na Androidu MagicOS 8.0, Honor je najavio suradnju s globalnim tehnološkim divovima - Googleom, Intelom, Qualcomom, Microsoftom i Porsche Digitalom - te istaknuo da su spremniji nego ikad konkurirati kvalitetom u industriji pametnih telefona.

Podsetimo, prema Canalysovu izvješću, Honor je sve popularniji među europskim korisnicima. Tvrtka je nedavno objavila kako je - prvi put otkako samostalno posluje - među top 5 proizvođača pametnih telefona na europskom tržištu.

U četvrtom kartalu 2023. godine – kada je zabilježen pad isporuke pametnih telefona u Europi od tri posto na godišnjoj razini – Honor je imao rast od 116 posto u odnosu na prethodnu godinu, postavši jedini brend koji je ostvario troznamenkasti rast tijekom tog razdoblja, prema navedenom izvješću.

To se i obistinilo, a Honor, kažu njegovi čelnici, 'juri naprijed u eru AI-ja i očekuje fantastične stvari'. Tako na ovogodišnjem MWC-u tvrtka predstavlja svoju novu strategiju za sve situacije uvođenjem iskustva poboljšanog umjetnom inteligencijom, koja omogućava suradnju između više operativnih sustava, kao i AI-ja s fokusom na ljudske namjere, s nizom pametnih uređaja u suradnji s vodećim tehnološkim tvrtkama.

Rezultate je u Barceloni komentirao i Peter Zhu Di, generalni direktor tvrtke HONOR za područje Hrvatske, Slovenije, Srbije i Austrije.

'Kao brend koji je posvećen unaprjeđenju ljudskog iskustva, Honor je uzbuđen što može podijeliti veliku prekretnicu koju je ostvario krajem prošle godine. Nedavno istraživanje Canalysa pozicioniralo je Honor među top pet brendova pametnih telefona u Europi.

Najnovija Honor Magic serija postavlja nove industrijske standarde s napretkom u dizajnu, umjetnoj inteligenciji i tehnologiji baterije. Vodeći HONOR Magic6 Pro s revolucionarnim značajkama umjetne inteligencije donosi revoluciju u fotografiji pametnih telefona.

S periskopskom telefoto kamerom od 180 MP koja mijenja igru, Magic serija transformira fotografiju pametnog telefona, odražavajući našu predanost prema dobrobiti korisnika i naprednoj tehnologiji. U suradnji s globalnim partnerima, Honor predvodi budućnost pametnih telefona s modelom Magic6 Pro i mijenja način na koji ljudi žive, rade i povezuju se s vodećim inovacijama umjetne inteligencije.

S nestrpljenjem iščekujemo premijeru Honora Magic6 Pro u Hrvatskoj, čija pretprodaja počinje od 26. veljače do 13. ožujka kod operatera i ovlaštenih trgovaca. Ovo predstavljanje uvest će na hrvatsko tržište najnovije inovacije unutar Honor Magic serije. Tijekom razdoblja pretprodaje, svaka će narudžba uključivati besplatan Honor Pad X9 tablet, dodajući vrijednost iskustvu naših korisnika', poručio je Zhu Di.

Honor Magic6 Pro u Hrvatskoj će biti dostupan u crnoj i zelenoj boji dizajniran za korisnike koji više vole elegantan, moderan stil i bezvremensku privlačnost, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1299 eura.