TINDER ZA ODLIKAŠE

Ovu aplikaciju možete koristiti samo ako ste išli u privatnu školu

22.08.2018 u 14:37

Bionic
Reading

Aplikacija za spajanje usamljenih srca Toffee, kritizirana zbog elitizma, nastavlja se širiti. Uskoro stiže izdanje za Android

Izdanje aplikacije Toffee za Appleov operativni sustav iOS predstavljeno je u travnju ove godine u Velikoj Britaniji, dok bi izdanje za Android trebalo stići tijekom rujna.

U Toffeeju tvrde kako imaju deset tisuća mjesečno aktivnih korisnika u Velikoj Britaniji. Aplikacija bi trebala postati dostupna u Australiji tijekom studenog ove godine, dok bi u drugim zemljama engleskog govorno područja premijeru trebala imati tijekom nadolazećih 12 mjeseci.

TEHNO SAVJETI

Kako namjestiti bilo koju početnu aplikaciju za Android i iOS?

Pogledaj galeriju

Zašto Australija ima prednost, pitate se? Pa, 35 posto stanovnika te države prošlo je kroz privatne obrazovne institucije, pa je tržište značajno veće nego britansko (gdje je taj udio osam posto).

Aplikacija Toffee se našla na meti brojnih kritika zbog otvorenog elitizma pri odabiru korisniku. Branili su se tvrdnjama kako tek popunjavaju tržišnu nišu, kao što to J-Swipe čini za židovsku populaciju.

Nisu jedini s takvim pristupom. Applikacija Inner Circle ograničava pristup korisnicima na 'uspješne i atraktivne'. Slično funkcionira i američka aplikacija League. Nije poznato kako u Toffeeju provjeravaju tko je doista pohađao privatnu školu, a tko ne, piše Business Insider.