KRAJ SEZONE

Ovo su najveći vozački failovi na poznatoj stazi u Njemačkoj

02.11.2016 u 14:23

Bionic
Reading

Dolazak zime označava značajno smanjenje aktivnosti na trkaćim stazama u većem dijelu Europe, pa tako i na Nurburgringu, na kojem se zbog činjenice da je riječ o nimalo laganoj stazi, mogu vidjeti mnogi vozački ‘failovi’

Vožnja automobila na granici zahtjevan je zadatak, a kao što mnogi od nas znaju, dok je u prometu dovoljan jedan krivi potez da dođe do nesreće, na zatvorenoj stazi gdje nema ograničenja potencijal za nezgodu značajno je veći.

Dolaskom zime na mnogim stazama u većem dijelu Europe klimatske promjene ne dozvoljavaju vožnju kao u toplijim mjesecima, pa se sezona polako privodi kraju.


Tako je i na Nürburgringu, s kojega možemo vidjeti kolekciju najboljih vozačkih failova napravljenih ove sezone na Touristenfahrten danima.

Riječ je o danima koji su otvoreni te na kojima smije sudjelovati svatko s ispravnim vozilom, a kompilaciju failova složili su na AA Nordschelife Media YouTube kanalu, na kojemu ističu da kao posljedica ovih failova nitko nije ozlijeđen, osim možda ponosa vozača čiji su pogrešni potezi zabilježeni okom kamere.