Olakšajte si život i kućanske poslove

Ovo morate nabaviti: Perilica rublja koja štedi energiju i pere upola kraće

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Malo je onih koji mogu reći da pranje rublja za njih ne predstavlja tlaku. Sve to jednostavno predugo traje i uvijek postoji bolji način za iskoristiti slobodno vrijeme od čekanja da se rublje opere i nalaženja načina kako i gdje osušiti hrpu opranog rublja

S ovime će se posebno poistovjetiti mame s velikim obiteljima, koje svaki mjesec osuše, razvrstaju i izglačaju na tone odjeće. Kako vam pomisao na pranje rublja ne bi izazivala glavobolju, tu je jedinstvena Samsung WW9800T perilica rublja.

Učinkovito pere odjeću i uz manju potrošnju energije

Ova zapanjujuće inteligentna i tehnički napredna perilica opremljena je QuickDrive™ tehnologijom. Riječ je o značajci koja skraćuje vrijeme pranja do 50%, a potrošnju energije za 20% bez gubitka učinkovitosti čišćenja. Tajna je u njezinom „Q-Drum“ bubnju koji omogućuje djelovanje dvostrukih sila. Osim toga, na raspolaganju imate i postavku Superbrzina koja vam omogućuje pranje odjeće u samo 39 minuta. Ako ste ikada čekali na iduću turu jer ste zaboravili ubaciti neki komad odjeće, na to možete slobodno zaboraviti jer uz ugrađena AddWash™ vratašca možete naknadno ubaciti komad odjeće koji ste zaboravili čak i nakon početka pranja.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Uklanja bakterije i alergene s odjeće

Neki bi možda pomislili da znatno kraće vrijeme pranja predstavlja i smanjenu efikasnost, ali EcoBubble™ tehnologija će, osim tvrdokornih mrlja, otkloniti i slične nedoumice. EcoBubble™ pretvara deterdžent u aktivne mjehuriće koji brzo ulaze u tkaninu i s lakoćom uklanjaju prljavštinu. Pri tome ne samo da štede energiju, nego k tome čuvaju boju i teksturu tkanine kako bi odjeća nakon svakog pranja izgledala kao nova. U ovim vremenima novog normalnog, ova perilica sjajan je odabir i za naše zdravlje. Samsung WW9800T perilica rublja nudi mogućnost higijenskog čišćenja parom, uklanjajući i do 99% bakterija i alergena s odjeće. Često nas zasmeta miris dima koji nam se uvuče u odjeću nakon što smo bili u kafiću. Iako je odjeća čista, ova mogućnost higijenskog čišćenja dobro će doći kako bi osvježila naš omiljeni komad odjeće.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Perilica koja pamti navike pranja rublja

Ono što ovu perilicu čini najposebnijom dosad su tehnološke mogućnosti, kakve dosad nismo mogli niti zamisliti na jednoj perilici rublja. Obogaćena umjetnom inteligencijom i značajkom AI Control, WW9800T perilica rublja pamti navike pranja rublja i prema tome predlaže najbolji program pranja. Osim toga, perilica automatski odabire i idealan program sušenja, a cijelim procesom možete lako upravljati uz pametni telefon i aplikaciju SmartThings. Tehnološke naprednosti ne manjka ni u mehaničkom pogledu, a to se posebno očituje u najtišem pranju ikad. Perite rublje bez imalo brige čak i noću jer inovativna tehnologija VRT Plus™ smanjuje buku i vibracije pri pranju.

Olakšajte si život i kućanske poslove i uštedite prilikom kupnje Samsung proizvoda. Uz određene hladnjake, perilice rublja, ugradbene kuhinjske uređaje i usisavače te sušilice rublja i kombinirane perilice-sušilice rublja kupljene do 31. 12. 2020. moguće je ostvariti i 5 godina jamstva. Za više informacija posjetite https://www.samsung.com/hr/offer/5yw-promo/.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!