WWII

Ovo je prvi pogled na novi Call of Duty

27.04.2017 u 08:58

Bionic
Reading

Nakon niza najava i spekulacija, Activision i Sledgehammer izbacili su prvi prilično impresivan foršpan za Call of Duty: WWII

Podsjetimo, novi Call of Duty odlučio je napustiti bespuća svemira i vratiti se svojim korijenima, a to je teatru Drugog svjetskog rata. Ovo turbulentno razdoblje idealna je podloga za višestruko prepoznatu seriju igara koja će u svojem izdanju za 2017. radnju prebaciti u prošlost - nešto što se pokazalo punim pogotkom za konkurentnu pucačinu Battlefield 1.

Najvažniji dio ove priče, kao što smo već i naglasili u naslovu, prvi je pogled na igru koji ovog puta dolazi u obliku prvog trailera. Sad, nemojte EA uzimati za riječ, no najnoviji trailer igru pokazuje u samom engineu. Iako smo ovo čuli već sto tisuća puta, još jednom se naivno nadamo da će konačna igra izgledati barem slično.

Službeni prvi trailer za CoD: WWII Izvor: Društvene mreže / Autor: Activision

Call of Duty WWII na tržište dolazi 3. studenog, a moguće ga je naručiti putem službene stranice koja, usput, izgleda dost' dobro. CoD: WWII je kod nas moguće prednaručiti kod službenog zastupnika. Igra je najavljena za PC, Xbox One i PlayStation 4.