OPPO

Ovaj pametni ručni sat će se puniti svega nekoliko minuta

12.03.2015 u 13:54

Bionic
Reading

Kineska kompanija Huawei je nedavno otkrila svoj prvi smartwatch uradak na Android Wear platformi, a čini se kako će i druga poznata kompanija iz Kine ići istim stopama - uz određene nadogradnje. Ako je vjerovati svježoj porciji glasina s Twitter adrese @Leaksfly, Oppo smartwatch samo što nije ugledao svjetlo dana - uz brzo punjenje, koje bi moglo olakšati stvar dok baterije ne uznapreduju...

Glasinama se nadovezala i stranica GizChina.com, gdje tvrde kako će Oppo pametni ručni sat trebati puniti svega pet minuta, uz korištenje tehnologija koje je Oppo implementirao na svojim mobilnim telefonima N3 i R5.

Očekuje se kako će Oppo smartwatch svjetlo dana ugledati na prezentaciji za nadolazeći Oppo Find 9, čije se prve fotografije pojavile na mreži svih mreža početkom godine.

Bilo kako bilo, veliki problem pametnih ručnih satova (neovisno o tome je li riječ o Appleovoj ili Googleovoj platformi) je trajanje baterije. Ti gadgeti u pravilu traže svakodnevno punjenje, a stvar bi uvelike mogla biti lakša da to punjenje traje svega nekoliko minuta, zahvaljujući VOOC-u.


O uređaju se ne zna ništa više, van nekoliko navodnih fotografija koje je objavio Leaksfly, a koje otkrivaju klasičan dizajn uz tri bočno smještene tipke: