MOBILNI NOVITETI

Oppo stigao u Hrvatsku, objavili i što nude

24.11.2022 u 13:22

Bionic
Reading

Oppo najavljuje službeno pokretanje svojih aktivnosti na hrvatskom tržištu, a cilj im je doseći korisnike koji vole proizvode koji spajaju moderne tehničke značajke uz praktičan dizajn po konkurentnim cijenama

Oppo, kineski proizvođač mobilnih telefona najavio je službeno pokretanje aktivnosti na hrvatskom tržištu. Tvrtka je osnovala lokalni ured u Zagrebu koji je odgovoran za sve aktivnosti u Hrvatskoj i Sloveniji s OPPO AED voditeljem prodaje Petrom Bojčićem. Oppo uređaji dostupni su u svim većim tehnološkim centrima i telekomima.

'Budući da smo dokazali da inovativne ideje možemo pretvoriti u proizvode, vjerujemo da će se Hrvatska razviti u važno tržište za Oppo. Dostupnost Oppo portfelja proizvoda i strateška partnerstva s distributerima i telekomima pružit će nam priliku za isporuku najbolje moguće proizvode novim korisnicima u Hrvatskoj' – naglasio je izvršni direktor Oppo AED za Hrvatsku i Balkan, Lei Xu.

Oppo, pišu iz Oppoa, 'zauzima četvrto mjesto među najvećim svjetskim proizvođačima pametnih telefona i stoga je za očekivati da će ulazak tog brenda u Hrvatsku ojačati konkurenciju na tržištu pametnih telefona i prijenosnih tehnoloških uređaja'.

'Korisnici žele pametni telefon s kamerom svjetske klase i velikom baterijom, ali žele i pouzdan brend. Oppo donosi izbor na hrvatsko tržište s uglednim, održivim brendom kojem korisnici mogu vjerovati' naglasio je Petar Bojčić, Oppo AED voditelj prodaje za Hrvatsku i Sloveniju.

Oppo u svom asortimanu uređaja nudi Oppo Find X5 Pro flagship telefon, a predstavio je i Reno seriju uređaja koju odlikuju specifičan dizajn, baterija i kamera s modelima Oppo Reno7 5G Lite i nadolazećim Oppo Reno8 5G.

Također, A seriju Oppo inovacija odlikuju recenzije korisnika koje ističu Oppo A96 kao solidan 'value' smartfon. Na tržište je također stigla i sljedeća generacija iz A serije koja je pod imenom Oppo A17.

Kompanija nudi i nosive uređaje: Oppo Watch Free dolazi u obliku sata koji će pratiti sve aktivnosti korisnika uz lakoću nošenja i težinu od samo 33 grama. Kompanija, za kraj, također lansira bežične slušalice Oppo Enco Air2 i Oppo Enco Buds.