GRESSO SKELETON

Ograničena serija ekskluzivnih mobitela

16.12.2008 u 10:42

Bionic
Reading

Da mobiteli osim za telekomuniciranje služe i za natjecanje među korisnicima u kategorijama tko ima većeg, boljeg, ljepšeg ili po nekom drugom parametru nadmoćnijeg, znamo već poodavno, no svejedno se uvijek uspijemo ponovno iznenaditi

Tvrtka Gresso odavno se pretplatila na predstavljanje po raznim parametrima ekskluzivnih uređaja. Najnoviji uradak sadržan je u mobitelu nazvanom Skeleton, predstavljenim u seriji od samo 15 primjeraka.

Uz podatak da će na svijetu postojati samo 15 mobitela Gresso Skeleton ide i pripadajuća cijena, a koja se u ovom slučaju zaustavila na granici od 5.000 dolara.

Za ovu cijenu od preračunatih oko 26.000 kunica dobivate – kućište izrađeno do kristala safira i titana, zlatom gravirane logotipe, platformu Windows Mobile 6 Standard, dva gigabajta podatkovnog prostora, podršku za SMS/MMS/e-mail/internet, GPRS, Bluetooth, USB utor, audio player te dvomegapikselnu kameru.

Što čekate? Jedan od 15 dostupnih primjeraka u prodaji će se naći od 19. prosinca. Možda je ipak malo prekasno da započnete štedjeti...