PROMJENA OD LISTOPADA

Office 365 ćete uskoro moći instalirati na koliko god uređaja hoćete

31.08.2018 u 12:55

Bionic
Reading

Microsoft uklanja ograničenje broja uređaja na softverski paket alata Office 385 za poveći dio pretplatnika. Provjerite jeste li među njima

Od 2. listopada kućni korisnici Microsoftovog Officea 365 moći će instalirati taj set aplikacija i na više od deset uređaja, koliko je dosad glasilo ograničenje.

Pojedinačnim korisnicima bit će ukinuto ograničenje na jedno stolno i jedno tablet računali, ali će moći biti ulogirani na samo do pet uređaja odjednom.

TEHNO SAVJETI

Evo kako se s društvenih mreža možete odjaviti koristeći drugo računalo

Pogledaj galeriju

Kućni korisnici moći će odobriti pristup svom korisničkom računu jednom korisniku više (prije je bilo pet, sad je šest). Svaki korisnik imat će pristup aplikacijama Word, Excel, PowerPoint, Outlook i OneNote, kao i jednom terabajtu memorije za pohranu u računalnom oblaku.

Microsoft će također integrirati pretplate na paket Home sa svojim obiteljskim paketima, pa ćete moći automatski dijeliti svoj Office 365 s osobama koje navedete kao članove obitelji.

Pretplatom ćete od sad moći upravljati iz postavki vašeg korisničkog računa pri Microsoftu, umjesto s web odredišta posvećenog Officeu, piše Engadget.