tjedan životinja

Od kućnih ljubimaca do životinja u rezervatima: Twitch ima fantastičnu zabavu za kišne jesenske dane

02.11.2021 u 13:57

Bionic
Reading

Poznata streaming platforma uvela je novu kategoriju u sklopu koje gledatelji mogu uživati u svemu od kućnih ljubimaca do kamera koje snimaju rezervate

Twitch uvodi novu kategoriju videa koja će oduševiti sve streamere koji se fokusiraju na životinje - sve od akvarija, pasa i mačaka do zooloških vrtova i rezervata. Nova kategorija Animals, Aquariums, and Zoos pokrenuta je u sklopu Tjedna životinja te okuplja prijenose iz zooloških vrtova, konzervacijskih projekata i programe koje prenose vlasnici životinja, piše Verge.

Ako tražite nešto opuštajuće, ova kategorija je prava destinacija. Na njoj možete pronaći stvari poput prijenosa uživo iz rezervata s vukovima ili hranilica za divlje životinje.

U službenoj objavi Twitch tvrdi da dio tvoraca sadržaja također ima interaktivne prijenose - farma koja prenosi život tamošnjih pataka korisnicima dozvoljava da hrane životine doniranjem 'bitsa' (Twitchevih virtualnih žetona), dok streamer koji snima kornjače omogućava promjenu boje svjetla. Nadamo se, doduše, da postoji ograničenje na broj promjena svjetla u minuti ili količine hrane za patke koja ispada iz hranilice.

Posvećena kategorija za životinje na platformu bi mogla dovesti organizacije koje se bave očuvanjem prirode, kao i tvorce saržaja koji potiču gledatelje da doniraju novac za spas životinja.