KUPI ME!

Obožavate Overwatch? Nagradite se ovom figuricom od 150 dolara

28.11.2016 u 15:37

Bionic
Reading

Najnovija pošast za kolekcionare svih kalibara i vrsta dolazi iz Blizzarda koji je službeno objavio dolazak figurice jednog od najmračnijih likova njihove pucačine Overwatch

Ovaj predivni kolekcionarski draguljčić visok je 30,5 cm i predstavlja Reapera u njegovoj svakodnevnoj radnoj sredini - bojištu na kojem moćnim sačmaricama sije pravdu i nepravdu. Jedini problemčić je to što ga ne možete kupiti baš sad s obzirom na to da izlazi krajem ožujka iduće godine. Ovo je možda i dobra stvar, jer  figurica košta 150 američkih dolara.

Ako ne skupite sitniš do ožujka, morat ćete se strpjeti do drugog vala koji dolazi u rujnu 2017. Reapera je napravio Blizzardov senior kipar Brian Fay te ga postavio u njegovu poznatu pozu - Death Blossom. Svaki kipić je ručno bojan, a moguće ga je kupiti dvaput po osobi. Ovo znači da ćete svoj kompulzivni šoping morati ograničiti na 'svega' 300 dolara.

Blizzard ne strahuje oko uspjeha prodaje opakog Reapera. Njihova prošla kolekcionarska Tracer rasprodala se par dana nakon što je došla na tržište. Tracericu je, podsjećamo, također napravio Fay.