PROŠIRUJE VIDNO POLJE

Novi zakrivljeni monitor iz AOC-a donosi najbolje moguće gejmersko iskustvo

09.11.2016 u 07:31

Bionic
Reading

AOC, jedan od najpoznatijih svjetskih brandova na tržištu monitora, otkrio je novi 35-inčni AGON premium monitor namijenjen okorjelim igračima. Ovaj zaslon ultra-širokog formata poboljšava percepciju dubine zahvaljujući neuobičajeno malom radijusu od 2.000 milimetara, poručuju iz kompanije

'Osim savršenog prožimajućeg iskustva igranja, izvedba mora zadovoljiti i zahtjeve igrača i esport entuzijasta. Novi AG352QCX ostvaruje tu misiju tako što eliminira sve tragove zamućenja pokreta i kidanja slike uz stopu osvježivanja od 200 Hz i Adaptive-Sync tehnologiju, pružajući tako gejmerima jasnu prednost uz nisko ulazno kašnjenje i kontrolu sjene', navodi AOC. Tu je razlučivost od 2.560 puta 1.080 piksela, uz kontrast od 2000:1.

Ovaj monitor integrira još i AOC Flicker-Free tehnologiju i Low Blue Light tehnologiju, čime se smanjuje umor očiju. Za udobnost se brine još i AOC ErgoBase ergonomsko postolje, koje omogućuje postavljanje visine, zakretanje i naginjanje monitora. AGON AG352QCX integrira i zvučnike od 5W, a tu su još i po jedan VGA, DVI Dual Link, HDMI 2.0 te DisplayPort 1.2ad priključak, kao i dva USB 3.0 priključka, pored uobičajenih audio ulaza i izlaza.


Kako bi se zadovoljile potrebe igrača, tu je i dizajnerski dodatak u obliku crvenih, zelenih ili plavih LED-ica koje osvjetljavaju pozadinu i donji okvir ekrana.

Dostupnost se očekuje u prosincu, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.000 kuna.