BEZ POZIVNICA

Novi iPhone stiže 9. rujna

06.08.2014 u 12:41

Bionic
Reading

Do 2011. godine Apple je svoje nove iPhone modele predstavljao unutar lipnja/srpnja, a nakon toga je IT jesen na određeni način oživjela i u toj kompaniji te su s predstavljanjima počeli u drugom dijelu rujna i listopadu (model 4s), a izuzetak ne bi trebao biti ni barem jedan model za tekuću godinu. Ipak, iPhone 6 bi se mogao pojaviti nešto prije očekivanja

Stranica Recode navodi kako Apple planira predstaviti novi uređaj na događaju zakazanom za 9. rujna. Dok neki autori dovode u pitanje ovako ranu najavu, s obzirom da se službene pozivnice odabranim novinarima još nisu poslale, Recode obično barata korektnim podacima.

Wall Street Journal i Bloomberg su se priključili informaciji vezanoj za datum otkrivanja barem jednog novog Apple uređaja, a umjesto službenih pozivnica tu su opet neimenovani izvori 'koji poznaju plan kompanije'.


Ova godina bi mogla biti svojevrsna prekretnica za Apple, jer bi kompanija prema do sad dostupnim glasinama mogla predstaviti više modela iPhone pametnih telefona i to u različitim veličinama. 4,7-inčni uređaj bi trebao biti predstavljen prvi, a nešto veća 5,5-inčna varijanta bi se trebala otkriti naknadno. Paralelno s tim, Apple bi mogao otkriti i toliko očekivani smartwatch, no za sada nema procurenih fotografija takvog uređaja.