TEHNO NOVITETI

Novi iPad Pro mogao bi doći u travnju, ovo su njegove značajke

18.03.2021 u 12:09

Bionic
Reading

Najnoviji presdtavnik Appleove linije profesionalnih tableta će, prema riječima insajdera, donijeti nekoliko jako zanimljivih noviteta uključujući i novu tehnologiju zaslona

Apple će, sudeći prema najnovijem izvješću Bloomberga, najnoviji iPad Pro predstaviti 'početkom travnja'. Nadogradnja bi trebala donijeti poboljšani procesor na razini Apple Silicon M1 čipa, poboljšanih kamera, boljeg zaslona i navodno - podrške za Thunderbolt.

Što se dizajna tableta tiče, tu neće biti previše pomaka - uređaj će doći u varijantama od 11 i 12.9 inča. Najveće vizualne promjene bit će vezane uz zaslon, odnosno tehnologiju zaslona koja će na iPadu Pro za 2021. koristiti mini-LED. Bloomberg također naglašava da će manji model uređaja možda i dalje imati ProMotion LCD kao i modeli prije njega.

Premda izvješće to ne spominje, izgleda da je Apple odgodio predstavljanje zakazano za ožujak te ga, umjesto toga, planira održati mjesec dana kasnije. Također postoji šansa da Apple uopće neće održati događaj te da će iPad Pro nove generacije doslovno izbaciti uz malo raskošniju objavu za medije.

Što god glasine pretpostavljale, jedna stvar je sigurna: novi iPad nećemo dobiti u ožujku.

iPad za svakog

Bloomberg također naglašava da Apple planira nadograditi najjeftinije iPade novim tanjim i lakšim dizajnom. Uvest će također i iPad mini sa većim ekranom, no za taj uređaj ne postoji previše informacija. iPad trenutno bilježi najbolje trenutke od izlaska, dijelom zato jer puno ljudi radi od kuće zbog globalne pandemije.