GOMILA SADRŽAJA

Nova zakrpa za Diablo 3 donosi gobline, novu opremu i još štošta

23.02.2015 u 12:05

Bionic
Reading

Unatoč zlim glasinama, Diablo 3 je itekako živ, čemu svjedoči i najnovija nadogradnja, tj. verzija 2.2

Prema posljednjim izvješćima iz Blizzarda, velik broj ljudi koji su provodili vrijeme radeći na Diablu 3 odnedavno je premješten na misteriozni novi projekt. Ovo bi u principu trebalo značiti da će mnogima omiljena izometrijska RPG ekstravaganca polako početi tonuti u zaborav.

Najnovija zakrpa 2.2 dokaz je da blizardovci itekako misle na Diablo 3. Prema najnovijem izvješću, Diablo 3: Reaper of Souls će u najnovijoj nadogradnji dobiti veliku količinu novog sadržaja


Za početak, u igru dolaze tri nove vrste treasure goblina. Gelatinous Sire se nakon udarca raspada u više malih goblina, Gilded Baron ima daleko više zlata od svih ostalih dok Insufferable Miscreant ima prijatelje koji mu pomažu pri bijegu.

Naravno, Diablo ne bi bio Diablo bez nove opreme. U najnovijem patchu dobit ćemo tri nova legendarna seta. Demon hunteri će uživati u Unhollowed Essenceu, barbari u Wrath of The Wastes dok će najveću korist iz Delsere's Magnuma izvući wizardi.


Nadalje, velik broj setova dobit će nove ili 'revampane' moći. Strahovito popularni witch doctoski set Zunimassa će, recimo, dobiti nove komade opreme dok će velik broj drugih biti pojačan kako bi bili konkurentni gore navedenim novitetima.

Ostali dodaci uključuju novi 'kozmetički' dio inventara u kojem se nalaze sve boje, krila i okviri koji vam inače zatrpavaju glavni dio već prenatrpanog kovčega s blagom, 'revampanu' strukturu datoteka koja će olakšati buduće patcheve te mnogo toga drugog.

Za više detalja o zakrpi 2.2 posjetite Blizzardove službene stranice