MOBITELI ZA PENZIĆE

Nova web stranica Emporia Telecoma za hrvatske korisnike

14.04.2011 u 07:13

Bionic
Reading

Jedan od rijetkih svjetskih proizvođača specijaliziranih mobilnih uređaja, tvrtka Emporia Telecom, prisutna je već neko vrijeme na našem tržištu. Osim cijelog niza uređaja koje je ponudila hrvatskim korisnicima sada predstavlja i lokaliziranu web stranicu

Tvrtka Emporia Telecom, vodeći austrijski proizvođač mobilnih telefona za starije osobe, lansirala je novu web stranicu na hrvatskom jeziku namijenjenu postojećim i budućim korisnicima svojih proizvoda. Na adresi www.emporia.eu/hr/home/ korisnici odsad mogu pronaći još više informacija o proizvodima u ponudi Emporia Telecoma, kao i čitav niz korisnih informacija o aktualnim promotivnim akcijama, standardima kvalitete, globalnim inicijativama i povijesti tvrtke.

Hrvatska web stranica donosi i brojne novosti koje će korisnicima pomoći oko odabira mobilnog aparata koji odgovara njihovim potrebama i informirati ih o najnovijim pogodnostima, dok će postojećim korisnicima dati niz informacija o održavanju njihovih uređaja. Stranica je funkcionalna te se korisnik s lakoćom snalazi među najnovijim informacijama vezanim uz Emporijine proizvode.

Na stranici se također nalaze detaljne informacije o globalnim Emporijinim inicijativama, a putem ove internetske stranice korisnici mogu kontaktirati i službu za korisnike, čiji će zaposlenici u najkraćem roku odgovoriti na sve upite. Rubrika tisak i novosti namijenjena je prvenstveno novinarima koji tamo mogu pronaći sva aktualna priopćenja za javnost te sve novosti vezane uz poslovanje Emporia Telecoma.
 
Istražite što je novo na www.emporia.eu/hr/home/.