DRINK&PICK

Nova domaća aplikacija za upoznavanje drugačija je od svega što ste dosad vidjeli

26.03.2018 u 10:08

Bionic
Reading

Ova aplikacija dolazi iz domaće kuhinje, a pomoću nje je moguće pronaći i društvo i mjesto za izlazak, bilo da se radi o kavi ili večernjoj zabavi. Iako ima hrvatske korijene, namijenjena je svjetskom tržištu

Live dating aplikacija DRINK&PICK proizvod je domaćih programera pomoću kojeg će korisnici moći pronaći društvo i mjesto za izlazak. Funkcionira tako što informativni dio aplikacije DRINK olakšava izbor mjesta za izlazak, od jutarnje ili podnevne kave pa sve do kasnog izlaska u neki klub, a komunikacijski dio PICK omogućava da se izlazak provede i u dobrom društvu.

Aplikacija na kreativan i izravan način povezuje virtulani i realni svijet te je jedinstvena mobilna aplikacija na tržištu koja spaja različita područja - informacije o događanjima u blizini, mogućnost upoznavanja istomišljenika te mogućnost dejtanja. Uskoro će biti dostupna najširem krugu korisnika u cijelome svijetu.

pomaknite granice

Odabrali smo deset alata za Gmail koji će vam itekako koristiti

Pogledaj galeriju

Kako funkcionira?

Korisnik u DRINK modu prema svojim željama odabire na interaktivnoj mapi vrstu objekta kao što su pub, lounge-bar, night club, restoran i slično te preferirani izbor muzike. Aplikacija mu nudi detaljniji opis događanja u njegovoj blizini. Informacije u DRINK modu uvjetovane su korisnikovom trenutnom lokacijom, ali mu je također omogućeno i pregledavanje evenata za druge željene gradove.

DRINK&PICK Aplikacija koja pomaže da pronađete društvo i mjesto za izlazak Izvor: Promo fotografije / Autor: Lignum vitae d.o.o

U PICK modu korisnik ispunjava svoj i profil preferirane osobe. Potom vidi kompatibilne korisnike koji se nalaze u pojedinom objektu u realnom vremenu i može ih pozvati na piće. Korisnik ima mogućnost izbora između osobe za dejt ili drinking buddie-ja. Novost ovdje je izbjegavanje interakcije između korisnika dok nisu oboje ulogirani u neku od lokacija registriranih unutar aplikacije. Time se pokušava izbjeći višesatno, a ponekad i višednevno sjedenje u doma i tipkanje bez fizičkog susreta.

Promo video aplikacije možete pogledati ovdje. Download aplikacije je besplatan i dostupan, za početak, svim korisnicima Android telefona. iOS verzija moći će se downloadati za nekoliko tjedana.