BLACKROCK MOUNTAIN

Nova avantura za Hearthstone dolazi već idućeg mjeseca

09.03.2015 u 01:27

Bionic
Reading

Blizzard je proteklog petka uoči PAX Easta predstavio najnoviju 'Hearthstone Avanturu' pod imenom Blackrock Mountain te obećao kako će se u njoj nakotiti HRPE zmajeva

Blizzardova mega popularna kartaška igra Hearthstone njihov je trenutačno najuspješniji free to play projekt. Znajući kako kompetitivnost obično znači biti u tijeku s kartama, na ovogodišnjem PAX Eastu objavili su ni manje ni više nego drugu Hearthstone Avanturu pod imenom Blackrock Mountain. Kao što i samo ime nalaže, radi se o setu koji je opsjednut dvjema, odnosno trima stvarima - Dark Iron Dwarfovima i zmajevima te orcima koji ih planiraju umlatiti.

Nove mehanike tematske su prirode, što otprilike znači da mnogo mehanika u novom setu ima prilično puno veze sa zmajevima. Blizzard je do danas predstavio nekoliko karata koje će igračima otprilike dati ideju kakav će BRM biti.


Set će sadržavati 31 novu kartu, pet tematskih krila koja će se otključavati svakog tjedna, kao i dvije specijalne pozadine za karte koje je moguće otključati završetkom posljednjeg krila na osnovnoj, kao i brutalno izazovnoj teškoj razini.


Ekspanzija dolazi na PC, Mac, te Android i iOS uređaje već idućeg mjeseca. Cijena će biti 700 golda po krilu, odnosno sedam dolara, dok čitavu ekspanziju možete dobiti za 25. Ako Blackrock Mountain odlučite prednaručiti, dobit ćete i ekskluzivnu pozadinu za špil koja, priznajemo, izgleda dost' dobro.


Više informacija o ekspanziji pronađite na Blizzardovim službenim stranicama