BLIZZARD NAJAVIO

Nevjerojatno! Stiže masivni multiplayer smješten u svemir Diabla

01.04.2016 u 12:58

Bionic
Reading

Veliki izdavač polako prebacuje usredotočenost s masivnog World of Warcrafta na nešto malo drukčije. Danas su objavili prve informacije o projektu koji se samo može opisati kao MMO verzija ultra popularne franšize Diablo

Premda se o igri ne zna previše, čini se kako će biti temeljena na sličnim mehanikama kao World of Warcraft. Naravno, pod time mislimo na neminovnu pretplatu i svijet koji će se svake godine proširivati konkretnim ekspanzijama. Ono što je najzanimljivije oko svega je to da će sustav borbe biti vrlo sličan onome iz Diabla. Dinamičko mijenjanje vještina, različiti buildovi i širok izbor klasa dat će priliku igračima da zaigraju PvE i PvP.

Naime, u trenutačno neimenovanom naslovu igrači će moći igrati na strani nephalema, raja ili pakla. Da, dobro ste pročitali - u novom Diablu moći ćete igrati kao demon!


Najšokantnija stvar vezana uz ovaj projekt vezana je uz njegovu povijest. Na Diablo MMO-u Blizzard radi već četiri godine. Sve ove informacije došle su prilično nenadano, što možemo zahvaliti jedino tradicionalnoj Blizzovoj tajnovitosti koju je malo koja firma mogla nadmašiti.

Zahvaljujući tome, nažalost, više slika, osim nekoliko artova i koncepata jednostavno nemamo.

Ono što predlažemo je da posjetite službeni blog, pročitate više o nadolazećem supernaslovu i predbilježite se za alfu koja bi trebala početi za nekoliko mjeseci.