GOG-ov ljetni sajam

Ne propustite ovu fantastičnu rasprodaju legendarnih videoigara

09.06.2017 u 13:28

Bionic
Reading

Svima omiljena stranica Good Old Games u petu je brzinu ubacila svoju najnoviju ljetnu rasprodaju tijekom koje možete kupiti najbolje

Akcijska rasprodaja videoigara na popularnom GOG-u počela je sredinom tjedna i pored izvrsnih popusta nudi i jedno jako, jako lijepo iznenađenje. Ukoliko se odlučite na kupnju bilo koje igre u katalogu dućana, dobit ćete potpuno besplatnu kopiju svemirsko-gusarske uživancije Rebel Galaxy.

Rebel Galaxy je - izvrstan! Izvor: Društvene mreže / Autor: RebelGalaxy

Good Old Games najpoznatiji je zbog svoje politike zaštite videoigara. Sve što kupite na dućanu, naime, nema nikakvu ugrađenu zaštitu od piratstva. Premda ovo na papiru zvuči kao grozna ideja, valja uzeti u obzir da ovakav način distribucije omogućuje gejmerima da zaigraju svoje omiljene igre bez spajanja na internet i na svim platformama koje imaju u kući. Da, postoji šansa da će neki zlonamjerni pirat igru odlučiti podijeliti svim prijateljima, no sjetimo se što su prognozirali Witcheru 3 koji je izašao bez ikakve digitalne zaštite te postao jedna od najprodavanijih igara u posljednjih par godina.

Tim rečeno, zbilja ne vidimo razloga zbog kojeg ne biste pokupili GOTY verziju Witchera 3 za 22 eura, System Shock 2 za 1,39 eura, Dungeon Keeper za 1,39 eura ili FTL: Advanced Edition za 2,29 eura. Neke od cijena spuštene su za apsurdnih 90 posto, što je zbilja više nego dovoljan razlog da barem bacite pogled na ogromni katalog predivnih, predivnih igara koje su velikom broju gejmera djetinjstvo učinili puno zabavnijim.

The Witcher 3: Wild Hunt dolazi sa dvije izvrsne ekspanzije