BESPLATNO PREDAVANJE

Naučite sve što treba o ranim investicijama u startupove

  • Autor: M. W.
  • Zadnja izmjena 25.02.2014 09:30
  • Objavljeno 25.02.2014 u 09:30
David Beatty

David Beatty

Izvor: Promo fotografije / Autor: Founder Institute

Predavanje o investicijama u ranu fazu razvoja startup tvrtaka održat će David Beatty, američki poduzetnik i globalni investitor koji upravlja investicijskim fondom Golden Seeds, jednim od najvećih na svijetu

BICRO i Founder Institute Zagreb organiziraju radionicu za startupe u srijedu, 26. veljače u 18 sati u HGK-ovom Centru za poduzetništvo, inovacije i tehnologiju na Novoj cesti 3-5, u Zagrebu.

Predavanje o investicijama u ranu fazu razvoja startup tvrtaka održat će David Beatty, američki poduzetnik i investitor koji upravlja investicijskim fondom Golden Seeds, jednim od najvećih na svijetu, a ujedno je i suosnivač Proseeder Technologies, platforme za upravljanje procesom prikupljanja financija za investitore u startup projekte.


Radionica je javna i besplatna za sve sudionike koji se prethodno registriraju putem platforme Entrio

Nakon predavanja o ulaganjima u ranu fazu razvoja startup poduzetničkih projekata bit će održana prezentacija sedam hrvatskih startup projekata - dva koja su ponikla u programu Founder Instituta Zagreb, dva iz programa ZIP-a i tri koja su se prijavila putem otvorenog javnog poziva u suradnji s portalom Netokracija.hr.

Povratnu informaciju na njihove poduzetničke projekte na licu mjesta dat će im tročlani žiri u sastavu David Beatty, Nebojša Grbačić i Netokracija.hr.
U radionici koja će se baviti prezentacijskim vještinama sudjelovat će SportTourism, Minicloudbox, Adventure Trotters, Ingredio, BodyRecog, Sizem i S3TR.

Cilj ovakvih javnih radionica je prenošenje poslovnih običaja iz poduzetničkog ekosustava u Silicijskoj dolini gdje je razgovor o poslovnim projektima i otvorena razmjena iskustva jedan od glavnih pokretača poslovnog razvoja cijele zajednice.

Founder Institute je najveći svjetski projekt edukacije za pokretanje startup tvrtki. Od 2010., ovaj akceleracijski program proširio se na šezdesetak gradova u 34 države na pet kontinenata.

U Hrvatsku je stigao 2012. Do sada su kod nas održali dva semestra edukacije, po jedan u Zagrebu i Rijeci. Treći po redu semestar u Zagrebu se upravo dovršava a u tijeku su pripreme za pokretanje četvrtog semestra u Splitu u svibnju ove godine.

Cilj im je svake godine stvoriti desetak novih održivih startup tvrtki, koje će do 2020. stvoriti kumulativno najmanje 500 novih radnih mjesta u Hrvatskoj.

Pratite nas na društvenim mrežama:

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!