SAMO U IGRAĆEM SIMULATORU

Naučite sastaviti (virtualno) računalo za samo par minuta

17.03.2017 u 17:39

Bionic
Reading

Malo koji entuzijast tijekom sastavljanja računala nije poželio tek pucnuti prstima da se sva pakiranja jednostavno uklone iz prostora. Malo koji okorjeli igrač nije poželio sastaviti stroj iz snova, neovisno o novcu. Od (male) pomoći u ovim situacijama mogla bi se korisnom pokazati igra PC Building Simulator

Baš poput brojnih drugih igara pod žanrom, PC Building Simulator je svojevrstan klasik - samo s novom temom. Tu su relativni realizam, baratanje resursima, spajanje konektora i standoffa matične ploče i sl.

Jedini problem je to što je u trenutnoj fazi razvoja (pre-alpha) igra siromašna mogućnostima i podosta grube izvedbe, no potencijal se itekako nazire. 

Čini se kako će u punom izdanju tu stići puni career mode, gdje će se izgledno igrač baviti što optimalnijom izradom naručenih računala. Igru je za početak stvari u ovoj ranoj fazi isprobao PC Gamer:

PC Building Simulator Autor: PC Gamer

Igra je veličine svega 29MB (za Linux 38MB) i moguće ju je preuzeti u izdanju v0.01 na stranici itch.io. Za sada su pod značajkama navedeni tek precizni 3D modeli svih komponenti, njihove interakcije, kao i jednostavan tutorial koji će olakšati izradu/sastavljanje prvog računala. 

Ovo bi jednog dana mogao biti pravi indie dragulj. Već je lako za vidjeti i nastavak - PC Cleaning Simulator.