KONAČNO!

Najnoviji telefon iz LG-ja rastjeruje komarce

02.10.2017 u 13:25

Bionic
Reading

LG je najnoviji smartfon namijenjen indijskom tržištu opremio zvučnikom koji će korisnike štititi od najezde malih letećih krvopija

Najnoviji tržišni potez iz LG-ja napravljen je kako bi usrećio brojne korisnike diljem Indije. Tamošnje stanovništvo među ostalim pati i od neprekidne najezde komaraca, a smartfon K7i stvoren kako bi im pomogao.

Tehnološko riješenje smješteno na stražnji dio uređaja izraženi je zvučnik koji emitiranjem ultrazvučnog signala neprepoznatljivog ljudskom uhu rastjeruje komarce.

Spravica za rastjerivanje letećih krvopija, tim rečeno, radi na sličnom principu kao i brojni uređaji prije nje. LG ju, štoviše, već godinama ugrađuje u klima uređaje, hladnjake, pa čak i televizore.

Smrt zujanju

K7i je, izuzmemo li zvučnik za rastjerivanje komaraca, standardni smartfon srednje klase K7 pogonjen Androidom. Jedina prava razlika između K7i i K7 je odstranjivo stražnje kućište s ugrađenim zvučnikom. Ovo znači da ćete u paketiću s K7i dobiti i futrolu koja će vašem uređaju omogućiti da elegantnije stane u džep. Problem je, doduše, što ćete time isključiti njegovu 'glavnu značajku'.

Kako stvari stoje, osrednje tehničke značajke samog uređaja kombinirane sa spomenutim zvučnikom očigledno su napravljene za starije osobe kojima nije ni na kraj pameti da kupuju flagshipe te kojima komarci očigledno jako idu na živce.

  • +3
Ne sviđa vam se novi iPhone? Ovo su najbolje alternative! Izvor: Promo fotografije / Autor: Huawei