GEJMERSKI MIŠEVI

Najlakši dosad: Razer je predstavio novi Viper Mini Signature Edition

03.02.2023 u 14:51

Bionic
Reading

Viper Mini Signature Edition svoju laku konstrukciju i moderan dizajn naplaćuje po prilično visokoj cijeni

Gejmerski miševi nerijetko se nalaze pri samom vrhu liste poželjnih periferija, no ako pitate bilo kojeg igrača koji mu je miš najbolji - dobit ćete hrpu različitih odgovora. Da stvar bude još gora, proizvođači često dodatno kompliciraju stvari stvaranjem zasebnih kategorija poput FPS-miševa ili MMO-miševa. Poznati proizvođač periferija Razer predstavio je još jedan gejmerski miš koji je, piše PC Gamer, ujedno i najmanji u njihovoj ponudi.

Uz trenutno stanje tržišta možete biti sigurni da postoji miš koji ispunja sve vaše želje, no jedna stvar koja je rijetko u igri su manji miševi. Kad uzmete u obzir broj mlađih igrača s manjim rukama, starijih igrača koji vole male miševe, tržište ovakvih periferija je dosta nezasićeno. Upravo predstavljeni Razer Viper Mini Signature Edition minimalistički je miš koji donosi visoke standarde po visokoj cijeni.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Razer

Razer Viper Mini SE opisuje kao 'remek djelo napravljeno od magnezijske legure'. Riječ je o lijepom mišu sa mat crnim kućištem.

Izbor materijala i oblika Razeru je dozvolio da ovog Vipera učini najlakšim mišem do sad. Masa mu je, naime, samo 49 grama.

Viper Mini je nasljednik popularnog Razer Viper Ultimate Wirelessa koji dolazi sa značajkama koje se od ovakvog miša na koncu i očekuju: koristi 30k optički senzor i gen-3 prekidače i baterijom koja, navodno, može raditi 90 sati, a puni se samo 90 minuta.

Razer Viper MinI SE dolazi upakiran sa produžetkom, staklenim nožicama, raznim gripovima, opremom za čišćenje i alkoholnim krpicma. Sva ova pompa i dizajn unazadit će vas za 320 eura, a na tržište će stići 11. veljače.