MOTOROLA PREDSTAVLJA

MOTO VE66 - kristalno čist zvuk, briljantne slike i izuzetna glazba

29.05.2009 u 09:00

Bionic
Reading

MOTO VE66 s tehnologijom CrystalTalk koja pojačava kvalitetu zvuka pri sportskim prijenosima i prvom integracijom widgeta na mobilni telefon Motorola


SCHAUMBURG, 3. – 18. studenog  2008. – Motorola, Inc. (NYSE: MOT) danas je objavila izlazak mobilnog uređaja MOTO VE66 s inovativnom audio tehnologijom CrystalTalk, petmegapikselnom kamerom i navigacijom nalik na MP3 player za veliku kvalitetu poziva, oštre slike te fantastično glazbeno iskustvo. Glatki, klizni uređaj razmeće se i prvim integriranim widgetima na Motorolinim mobilnim uređajima koji vam omogućuju lakši pristup stvarima koje su vam bitne, bilo da su to sportski rezultati, izvješća s burze ili novosti s vašeg najdražeg bloga.

'MOTO VE66 izrađena je prema želji kupaca za osobnijim doživljajima slušanja i fotografiranja mobilnim telefonom', rekao je Tracey Koziol, korporativni potpredsjednik Motorole. 'Raznolikim multimedijalnim doživljajima VE66 vam uistinu omogućuje da zauzmete stav i istaknete se prema svojim pravilima.'

Slušajte i budite slušani

MOTO VE66 pojačava vašu konverzaciju i pomaže smanjiti buku pozadine poboljšanom tehnologijom CrystalTalk, tako da virtualno ništa ne može stati između vas i vaših poziva. Od superiornije kvalitete glasa do personalizirane prilagodbe buci, CrystalTalk čini primjetnu razliku u čistoći i razumljivosti razgovora dok se nalazite u bučnom okruženju. VE66 također unapređuje audio kvalitetu dodatkom drugog mikrofona koji omogućuje uklanjanje više ambijentalne buke tijekom razgovora.

Kliknite i fotografirajte kao profesionalac

MOTO VE66 snima bistre slike s lakoćom i budi fotografa u svakome. VE66 sadrži niz karakteristika za koje možete očekivati da ćete ih naći u digitalnim kamerama. Pritisnete li namjensku tipku za kameru, VE66 će brzinski napraviti autofokus, aktivirati LED bljeskalicu, ako je potrebno stabilizirati sliku i uključiti opciju za smanjenje crvenih očiju – sve to kako bi vam omogućili da snimke budu visoke kvalitete. Automatsko zasićenje boja omogućuje bjelje bijele boje, svježije crne i boje vjernije stvarnim bojama. Koristite opciju landscape kako biste gledali fotografije na briljantnom ekranu u boji, baš onako kako biste vi to htjeli.
 
Brzo spajanje na vašu glazbu i web update

MOTO VE66 vas vodi kamo želite ići navigacijskom tipkom FastScroll koja vam omogućuje da klizite kroz izbornike i sadržaje brzo i točno. I to nije sve što je brzo; MP3 player s USB 2.0 omogućuje brzinski pristup podacima i downloadnim podacima na vaš kompjuter. Wi-Fi povezanost čini pretraživanje interneta ili razmjenu fotografija, audio ili video datoteka s prijateljima sigurnom stvari.

Dobijte pristup stvarnim informacijama poput vremena, sportskih rezultata, rasporeda letenja, medijima i naslovnim vijestima s učitanim widgetima na MOTO VE66, prvom Motorolinom telefonu koji ima integrirane widgete. Također, widgete možete i downloadati i sami instalirati.


Dostupnost

MOTO VE66 dostupan je u Intelkomu po cijeni 2.099 kn.

Za više informacija, posjetite www.motorola.hr

O Motoroli
Motorola je znana diljem svijeta kao inovator na području komunikacija. Kompanija razvija tehnologije, proizvode i usluge koje mobilna iskustva čine mogućima. Naš portfolio uključuje komunikacijske infrastrukture, mobilna rješenja za poduzeća, digitalne set-topove, kabelske modeme, mobilne uređaje i Bluetooth dodatne uređaje. Motorola je ustrajna u namjeri da ljudima, poslovima i vladama dostavlja komunikacijska rješenja nove generacije. Kompanija s globalnom važnošću i utjecajem, uvrštena na listu Fortune 100, Motorola je u 2007. imala zaradu od 36,6 milijardi dolara. Za više informacija o našoj kompaniji, ljudima i inovacijama, posjetite www.motorola.com