KRIVO, KRIVO

Mogu ja s internetom, mislio je Ben Affleck

18.09.2013 u 14:49

Bionic
Reading

Poznati glumac na teži je način naučio zašto je mudro izbjegavati čitanje komentara na internetu. Mislio je da se može nositi s bilo kakvom reakcijom internautske javnosti. O, kako je bio u krivu

Iako su mu tu mudrost ponovili i u Warner Brosu nakon što je objavljeno kako je izabran za novog Batmana, bio je neoprezan i odlučio ju je ignorirati, piše Wired

Gostujući u emisiji Late Night with Jimmy Fallon, Affleck je opisao što se dogodilo nakon što je potpisao ugovor za glavnu ulogu u idućem filmu o vitezu tame.

Pokušali su ga upozoriti, rekao je, na negativnu reakciju na internetu. Dostavili su mu neke prethodne slučajeve, ne bi li ga što bolje pripremili. Čak su ga upozorili da se kloni mreže na nekoliko dana.

'Mislio sam da se mogu nositi sa sranjima, s bilo kojim zlonamjernim komentarom. Da se mogu nositi s bilo čime', izjavio je Affleck. Rekao im je da je veliki dečko i vrlo čvrst.

Pa se bacio na čitanje komentara ispod članka u kojem je objavljena najava. Bio je dovoljan već prvi - u kojem je stajalo: 'NEEEEEEEEEEEEE!' - i Affleck je bio gotov. Spreman ne samo poslušati savjet, već se i pridružiti luditskom pokretu, ako treba.

Negativnim reakcijama usprkos, glumac je rekao kako se veseli ulozi Batmana, naročito zbog svoje djece. 'Svako dijete trebalo bi vidjeti svog oca kao superheroja', pojasnio je.

Pogledajte video: