BEZ IKAKVE NAKNADE

Milijun besplatnih minuta za Simpa korisnike

07.11.2011 u 14:04

Bionic
Reading

Simpa od danas u sklopu nove promotivne akcije svojim korisnicima daruje milijun besplatnih minuta razgovora

Korisnici Simpe u svojim razgovorima mogu ućivati potpuno bezbrižno jer uz cijenu od 0 kn/min ne plaćaju ni uspostavu poziva, a obračunska jedinica je jedna sekunda. Darovane minute koriste svi korisnici Simpe zajedno, a kako bi u bezbrižnim razgovorima uživao što veći broj korisnika, svatko dnevno ima na raspolaganju 30 besplatnih minuta.

Korisnici svoje minute mogu iskoristiti kako žele, odjednom ili u nekoliko razgovora, prema bilo kojoj mobilnoj ili fiksnoj mreži u Hrvatskoj, a čim ih potroše odmah će biti obaviješteni putem SMS-a. Nakon toga, razgovori se obračunavaju prema važećem Simpa cjeniku. Broj besplatnih minuta s kojim raspolaže, korisnik uvijek može provjeriti utipkavanjem *200*1# i pritiskom tipke za pozivanje.

'U skladu sa sloganom Simpe – štima svima!, uživanje u besplatnim minutama nismo željeli ponuditi samo najbržima, već nam je želja bila osigurati da ih koristi što veći broj korisnika. To je razlog zbog kojeg smo uveli dnevni limit. Obzirom da korisnici koji svoje račune nadoplaćuju bonovima u prosjeku mjesečno razgovaraju od 100 do 150 minuta, promotivna akcija 'milijun minuta' Simpa korisnicima doista omogućava uživanje u razgovorima jer im nudi daleko više od onoga na što su navikli', rekla je Lorena Boljunčić, rukovoditeljica radne jedinice za prepaid korisnike HT-a.

Sve što korisnik treba napraviti kako bi mogao početi koristiti besplatnih milijun minuta, je registrirati se te nadoplatiti svoj Simpa račun s minimalno 25 kuna, nakon čega može početi s bezbrižnim razgovorima. Besplatne minute su na raspolaganju svakodnevno od sedam sati ujutro pa sve do ponoći, a ukupan broj minuta koji korisnici mogu iskoristiti u svakom je trenutku dostupan na brojaču koji se nalazi na službenim web stranicama Simpe

Akcija „Simpa milijun minuta“, traje do isteka milijun zajedničkih promotivnih minuta o čemu će korisnici biti obaviješteni SMS-om.