URED U OBLAKU

Microsoft predstavio besplatni Office Online

20.02.2014 u 14:42

Bionic
Reading

Microsoft je objavio svjetsku dostupnost Office Onlinea na stranici Office.com. Alatima Office i Office Online korisnicima je omogućen još lakši zajednički rad na dokumentima

Uporaba programa na PC računalima ili aplikacija na mobilnim uređajima u kombinaciji s Office Onlineom pružaju najbolje iskustvo zajedničkog rada na dokumentima, tablicama i prezentacijama, pritom zadržavajući njihov dizajn i oblikovanje:


O Officeu Online kompanija izdvaja sljedeće:

· Office Web Apps preimenovani su u Office Online i besplatno dostupni na adresi Office.com. Novo ime, jednostavnija i preglednija početna stranica, suradnja na dokumentima u realnom vremenu i zanimljivi novi predlošci omogućavaju još lakše stvaranje, dijeljenje i suradnju.

· Alatima Office Online moguće je surađivati na dijeljenim dokumentima, tablicama i prezentacijama. Office Online pritom zadržava sve definirane elemente dizajna, formatiranja i sadržaja pa će dokument u svakom trenutku izgledati onako kako je zamišljen.

· Više od milijarde ljudi koristi Office za kreiranje, analizu i donošenje odluka bez obzira na to čime se bave i koje uređaje koriste. Od opcijama bogatih programa Office za PC, odličnog mobilnog iskustva na raznim uređajima do Office Online - alata za online suradnju, Office pomaže ljudima svoj posao obaviti na najbolji način.

Više o Office Onlineu možete pronaći na službenom blogu