UNAPREĐENJE POSLOVANJA

Mazda širi prodajnu mrežu u Hrvatskoj

13.09.2016 u 19:49

Bionic
Reading

Novi Mazda partneri nalaze se u Rijeci i Varaždinu, dok su postojeći u Osijeku i Puli preselili na nove lokacije. Do kraja ove godine svi Mazdini prodajno-servisni centri u Hrvatskoj biti će uređeni prema prema novim standardima tvrtke.

Mazda Motor Croatia d.o.o., generalni zastupnik za Hrvatsku, ove godine sklopila je ugovore s dva potpuno nova partnera, Auto centrom Kos u Varaždinu i tvrtkom Auto Hrvatska Automobili, koja će Mazdu predstavljati na riječkom području.

Auto centar Kos otvorio je Mazdin prodajno-servisni centar na adresi Cehovska 18, a Auto Hrvatska je otvorila svoje prostore posvećene Mazdi na adresi Bujanovo 6 u mjestu Čavle nadomak Rijeke.

Novi vizualni identitet

Istovremeno s otvorenjem spomenutih novih centara, dva su postojeća Mazdina partnera preselila na nove atraktivnije lokacije.

Atenza je u Osijeku otvorila prodajno-servisni centar na novoj lokaciji Sv. Leopolda. B. Mandića 16, dok je Auto Benussi u Puli preselio na adresu Mutilska 60.

Svi novootvoreni Mazdini centri uređeni su prema novim standardima i u skladu s novim vizualnim identitetom marke. U Hrvatskoj u ovom trenutku postoji 14 Mazda partnera s ukupno 16 prodajno-servisnih centara i jednim servisom.