POČINJE SEZONA LOVA

Lovci na demone u WoW stižu ranije, no postoji mali keč

02.08.2016 u 08:30

Bionic
Reading

Novo proširenje za World of Warcraft na tržište stiže 30. kolovoza, no neki igrači moći će iskustvo lova na demone iskusiti prije ostalih

Blizzard je potvrdio kako će nova klasa - lovac na demone, biti dostupna već 9. kolovoza no kao i uvijek tu je jedan mali keč. Naime, gejmeri će za to morati igru morati prednaručiti. World of Warcraft: Legion bio je najavljen prošle godine na Gamescomu te je do danas prošao kroz niz testiranja i prepravki. Konačna verzija koja će otvoriti nova područja u igri, dati novu klasu i uvesti masivni multiplayer u novo poglavlje privedena je kraju te na osobna računala stiže krajem ovog mjeseca.

World of Warcraft najpostojaniji je i najigraniji masivni mutiplayer na planeti. Do prije nekoliko godina Blizzard je ponosno iznosio brojeve pretplatnika i aktivnih igrača tijekom službenih presica. Odnedavno tu praksu je odlučio prekinuti. Razlog? Sve manje ljudi igra WoW. Koliko? Teško je reći, no očigledno dovoljno da Blizzard i Activision prestaju s hvalisanjem brojkama.


World of Warcraft: Legion u svijet Azerotha stiže prije 30. kolovoza. Blizzard je prije dva tjedna izbacio ekspanzijsku zakrpu koja je dramatično promijenila statove heroja, upoznaje igrače sa svijetom Warcrafta putem animiranih filmova i stripova te konačno - u igru ubacuje lovce na demone koji će u novoj ekspanziji imati podosta posla.