moćan i pouzdan uređaj

Kako postati produktivniji u poslu? Iskoristite mogućnosti Huawei Share tehnologije

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Huaweijev MateBook X Pro, flagship prijenosnik s FullView zaslonom i čitavim nizom naprednih funkcija, nedavno je došao i na naše tržište. Bilo da je riječ o korištenju za poslovne potrebe ili opuštanju uz igre, uz Huawei MateBook X Pro, korisnici mogu uživati u moćnom i pouzdanom uređaju

Jedna od mnogih impresivnih značajki ovog laptopa zasigurno je Multi-screen Collaboration, koja radi zahvaljujući tehnologiji Huawei Share. Ona vam omogućuje brz i praktičan prijenos datoteka dok radite, tako da se više ne morate oslanjati na kablove ili aplikacije trećih strana.

Kako to radi? Pogledajmo neke od načina na koje Huawei Share može povećati vašu produktivnost.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Svi mi ponekad tijekom obavljanja posla trebamo prebaciti podatke između različitih uređaja, a to nekad može biti prava gnjavaža. Dokumente si uvijek možete poslati e-poštom, koristiti aplikaciju ili se vratiti na prebacivanje podataka preko kabela i prijenosnih tvrdih diskova, ali sve to može pojesti puno dragocjenog vremena. Zato postoji Huawei Share. Omogućuje vam projiciranje zaslona telefona na prijenosno računalo i prijenos podataka između dva uređaja odmah. Za početak, sve što trebate je prisloniti područje NFC-a vašeg telefona nasuprot NFC oznake na prijenosnom računalu.

Od tamo jednostavno možete povući slike ili dokumente koje želite prenijeti između dva uređaja. Ne morate nositi kabel sa sobom ili preuzimati bilo koju treću aplikaciju. Prijenosi su izvršeni u sekundi.

Kada je omogućena Multi-screen Collaboration funkcija, čak možete izravno otvoriti i uređivati datoteke na telefonu pomoću prijenosnog računala. Potom, kad završite, ažurirana datoteka automatski se sprema na izvorno mjesto na telefonu. Možete reproducirati videozapise i uređivati slike svog telefona i na prijenosnom računalu, što je vrlo zgodno.

Za mnoge od nas odabir prijenosnog računala ovisio je o performansama, mogućnostima povezivanja perifernih uređaja i kvaliteti prikaza. Ali sada, sposobnost prijenosnog računala da nas neprimjetno povezuje s drugim uređajima i poveća produktivnost postaje jednako važna.

Huawei MateBook X Pro stvoren je za korištenje distribuirane tehnologije za pomicanje granica između sustava Windows i Android te suradnju između uređaja na razini sustava.

S MateBook X Pro prijenosnim računalom možete komunicirati i na različitim uređajima. Kad koristite prijenosno računalo na poslu i primate poziv na telefon, na njega možete odgovoriti izravno s prijenosnog računala. Dakle, nećete propustiti nijedan poziv čak ni ako vaš telefon nije pored vas. Ako radite sve na jednom zaslonu, ne morate neprestano prebacivati pogled između uređaja.

Vrijedi spomenuti i da je Huawei MateBook X Pro opremljen baterijom kapaciteta 56 Wh, koja pruža impresivno trajanje baterije, te dolazi s prijenosnim punjačem. Kako ovaj punjač ima Type-C priključak, može puniti i druge Huaweijeve telefone i tablete s istim priključkom, tako da je to sada jedini punjač koji trebate ponijeti na put.

S Huaweijem MateBook X Pro, kompanija je željela pružiti fleksibilno radno iskustvo modernim profesionalcima, što je i napravila. Prijenosno računalo vas jednostavno povezuje sa telefonima, tako da možete postaviti svestran mobilni radni prostor gdje god se nalazili.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!