HAKERSKA POSLA

Kako izgleda otvoreni svijet Watch Dogsa 2?

31.08.2016 u 13:06

Bionic
Reading

Najnoviji nastavak hakersko-akcijske eskapade iz Ubisofta obećava puno stvari - uključujući i vrlo kul glavni lik koji u najnovijem prohodu radi upravo ono što ste i očekivali - hakira, juri i nadmeće se s drugim igračima

Ovo sve možemo vidjeti u najnovijem prezentacijskom videu iz Ubisofta. Glavna tema ovdje je razgledavanje i interakcija s otvorenim svijetom unutar same igre. Za interakciju s elektroničkim uređajima igrači koriste jednostavno sučelje koje im omogućuje relativno jednostavno hakiranje u hodu.

Premda ovo u 'mirnim okolnostima' izgleda kao najgluplje provaljivanje u sustave ikad, vjerujemo kako će korištenje pri intenzivnoj jurnjavi ili napucavanju sa zločestim stričekima i tetama biti itekako korisno.

U videu možemo vidjeti samo mali komadić San Francisca, no i to je dovoljno da nam da ideju kako će igra funkcionirati u modu za jednog ili više igrača. Kad smo već kod multiplayera, napomenimo kako u videu možemo vidjeti i mod Bounty Hunter koji je Ubisoft najavio proteklog tjedna.

Igrači koji naprave prekršaj ili kazneno djelo unutar igre na meti su policije, ali ujedno imaju i ucjenu na glavi sve do trena kada potjera za njima ne završi.

'Bounty Hunt je događaj unutar igre gdje do tri druga igrača mogu loviti prekršitelja (koji je također igrač) i pokušati ga ubiti sve dok traje potjera', objasnio je Colin Graham. 'Ucjene na glave su integrirani PvP koji se aktivira ovisno o igračevom stilu igre i interakciji s policijom. Ako stalno stvarate probleme, Bounty Hunt ćete igrati jako, jako često.'

Watch Dogs 2 dolazi na PC, PlayStation 4 i Xbox One 15. studenoga.